Lifestyle

Survivor spoiler 28 1: Αυτοί είναι οι νέοι παίκτες που μπαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης

Survivor spoiler 28 1: Αυτοί είναι οι νέοι παίκτες που μπαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης
Survivor spoiler 28 1: Νικήτρια ομάδα στο αγώνισμα επάθλου- για άλλη μια φορά- αναδείχθηκε η μπλε και έτσι τα μέλη της είχαν την ευκαιρία να δουν φωτογραφίες και να διαβάσουν γράμματα από τους φίλους τους.

Μπορεί οι ομάδες να ενώθηκαν αλλά αλλαγή στις νίκες δεν έχουμε δει. Διάσημοι και Μαχητές ή, πιο ορθά, Κόκκινοι και Μπλε συνεχίζουν να μην τα πηγαίνουν καλά με την μπλε ομάδα να έχει ένα ανεπανάληπτο σερί νικών, με τους αντιπάλους να χάνουν όλο και περισσότερους παίκτες.

Μεγάλη συγκίνηση στο έπαθλο επικοινωνίας

Νικήτρια ομάδα στο αγώνισμα επάθλου στο Survivor αναδείχθηκε η μπλε και έτσι τα μέλη της είχαν την ευκαιρία να δουν φωτογραφίες και να διαβάσουν γράμματα από τους φίλους τους. Μετά από ένα μήνα παραμονής στον Άγιο Δομίνικο, η ανάγκη να μάθουν νέα από αγαπημένα τους πρόσωπα είναι μεγάλη.

Για αυτό και οι παίκτες ανυπομονούσαν για εκείνη τη στιγμή. Όλη η ομάδα κάθισε στον καναπέ και ένας – ένας διάβαζε τα μηνύματα των δικών του ανθρώπων. Η συγκίνηση και τα δάκρυα χαράς έκαναν την εμφάνισή τους, καθώς η μπλε ομάδα «λύγισε».

Πόσους παίκτες έχουν χάσει οι Κόκκινοι;

Μιχάλης Αρναούτης, 41 ετών και πυγμάχος

Το παρατσούκλι του είναι «Mighty Mike», έχει αγωνιστεί με την ομάδα της ΑΕΚ. Το 2001 ταξίδεψε στις ΗΠΑ για να αγωνιστεί επαγγελματικά όπου παρέμεινε αήττητος για 18 επαγγελματικούς αγώνες. Σύμφωνα με τη στατιστική υπηρεσία πυγμαχικής επιτροπής των ΗΠΑ ήταν ο καλύτερος αριστερόχειρας στον κόσμο. Αγωνίζεται 30 χρόνια έχοντας κερδίσει αμέτρητους τίτλους! Σημαντικότερη διάκριση για εκείνον η κατάκτηση του τίτλου WBO-NABO (παγκόσμιος τίτλος για αθλητές που έχουν στο ενεργητικό τους έως 20 αγώνες) ενώ διεκδίκησε το 2007 και τον παγκόσμιο τίτλο της WBO. Μένει στην Αμερική μόνιμα με την οικογένειά του αλλά από τον Μάρτη, λόγω κορωνοϊού ζει οικογενειακώς στην Ελλάδα.

Αγγελική Λάμπρη, 45 ετών και ηθοποιός

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα. Στην Αθήνα ήρθε για να σπουδάσει υποκριτική στη σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλές τηλεοπτικές σειρές. Η πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση έγινε στη σειρά «Οι αγνοημένοι». Το κοινό όμως την αγάπησε πολύ για τον ρόλο της στο «Πάρα πέντε». Παράλληλα έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις αλλά και ταινίες. Έχει μία κόρη την οποία έχει βαφτίσει ο Γιώργος Καπουτζίδης. Είναι άνθρωπος που μιλάει και δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω.

Κάτια Ταραμπάνκο, 24 ετών και μοντέλο

Κατάγεται από την Μαριούπολη της Ουκρανίας. Λατρεύει τον αθλητισμό και τα extreme sports. Παίζει τένις, κάνει ιππασία, σκι, wakeboard και σκοποβολή. Με το modelling ασχολείται επαγγελματικά από τα 16 της. Έχει περπατήσει στην πασαρέλα για μεγάλους σχεδιαστές ενώ έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικές καμπάνιες σε Ελλάδα, Αίγυπτο και Ινδία. Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικά σίριαλ, έχει κερδίσει τίτλο σε τηλεοπτικό διαγωνισμό μόδας και φέτος συμμετείχε στην εκπομπή «Θαλασσόλυκοι» του ΣΚΑΙ.

Ελίζαμπεθ Ελέτσι, 37 ετών και δημοσιογράφος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η καταγωγή της είναι από την Νιγηρία και έχει έξι αδέρφια. Σπούδασε δημοσιογραφία, έχει δουλέψει σε τηλεοπτικές παραγωγές ενώ παράλληλα τα τελευταία 5 χρόνια διατηρεί το δικό της ινστιτούτο ομορφιάς. Θα της λείψουν η περιποίηση της, τα καλλυντικά της και οι βλεφαρίδες της. Δεν πήγε στο SURVIVOR για να κάνει φιλίες και δημόσιες σχέσεις με τους άλλους.

Ασημίνα Ιγγλέζου, 41 ετών και αθλήτρια Ορεινού Τρεξίματος

Μια από τις καλύτερες στιγμές στην αθλητική της πορεία ήταν όταν έγινε η πρώτη Ελληνίδα γυναίκα που ολοκλήρωσε τον γύρο των γιγάντων στις Άλπεις πραγματοποιώντας μία πορεία 350 χιλιομέτρων μέσα σε 6 μέρες. Παράλληλα εργάζεται ως γραμματέας σε ιατρείο, όμως αυτό που της αρέσει να κάνει είναι να γεμίζει τους λογαριασμούς της στα social media με καλλιτεχνικές φωτογραφίες και με φωτογραφίες από τις αθλητικές της δραστηριότητες που προκαλούν ενθουσιασμό στους χιλιάδες ακόλουθους της.

Κι άλλοι παίκτες μπαίνουν στο Survivor

Όπως έγινε γνωστό, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε άλλους τρεις παίκτες να εισβάλλουν στο Survivor 4 ενώ η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» τους συνάντησε στο αεροδρόμιο λίγο πριν αναχωρήσουν για Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα ο ένας από τους τρεις παίκτες είναι ο γιος του Νάσου Γαλακτερού, Παύλος. Όσο για τους άλλους δύο παίκτες; Πρόκειται για άλλον έναν άνδρα και μια γυναίκα.

Μάλιστα, για τη γυναίκα, όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στο «Πρωινό», πρόκειται για την Καρολίνα Καλύβα, η οποία είναι 31 ετών, γυμνάστρια και κατάγεται από το Λουτράκι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments