Lifestyle

Survivor spoiler: Αυτό το φαβορί αποχωρεί από το νησί

Survivor spoiler: Αυτό το φαβορί αποχωρεί από το νησί
Survivor spoiler: Τι λένε οι φήμες για έναν πολύ καλό παίκτη.

Μπορεί τις Πέμπτες να μην προβάλλεται το Survivor όμως όλοι οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης αναρωτιούνται τι θα γίνει στη συνέχεια. Τα νέα που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο δεν είναι καθόλου ευχάριστα, ειδικά για όσους υποστηρίζουν την Κόκκινη ομάδα. Τι συμβαίνει;

Οι φήμες λένε πως ο Γιώργος Κοψιδάς δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Ο ηθοποιός νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, αμέσως μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα που βρήκε ξανά νικητές του Μαχητές, και η ανησυχία για την υγεία του ήταν μεγάλη. Αισθάνθηκε μια έντονη αδιαθεσία με τους ανθρώπους της παραγωγής να κρίνουν σκόπιμο πως έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο αρχηγός των Κόκκινων έζησε πολύ έντονα το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία, τα έδωσε όλα και αυτό σε συνδυασμό με το ότι έχει να φάει για πάνω από έναν μήνα έφτασε τον οργανισμό του στα άκρα. Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι χρειάστηκε έπεσε η πίεσή του πολύ και έτσι χρειάστηκε να μεταφερθεί στην κλινική για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σημειώνεται, ότι για τον παίκτη των πρώην Διασήμων υπάρχει μια ανησυχία παραπάνω διότι είναι vegan και δεν θρεφόταν με κρέας και πριν το παιχνίδι με αποτέλεσμα ο οργανισμός του να είναι διαφορετικός σε σχέση με των άλλων παικτών.

Η εξέλιξη αυτή έφερε στο μυαλό όλων την υπόθεση της Κάτια Ταραμπάνκο. Κάτι τέτοιο θα σήμαινε ότι εάν ο Γιώργος Κοψιδάς επισκεφτεί ξανά τις επόμενες μέρες το νοσοκομείο τότε το πιο πιθανό σενάριο είναι να μην επιστρέψει στην παραλία αλλά στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια στην Ελλάδα. Όλα θα κριθούν τις επόμενες ημέρες και κατά πόσο η ομάδα του θα καταφέρει να βγει νικήτρια στο στίβο μάχης.

Αποχώρησε η Ασημίνα Ιγγλέζου:

Κατά τα άλλα στο χθεσινό επεισόδιο η Ασημίνα Ιγγλέζου ήταν αυτή που αποχώρησε.  Η αποχώρησή της ήρθε να επιβεβαιώσει τα spoilers, με την ίδια να παίρνει αρκετά χαλαρά το αποτέλεσμα. Με την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον Γιώργο Λιανό, δεν είπε πολλά, αναφέροντας πως το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε πως θέλει να κάνει μετά την αποχώρησή της, είναι να φάει λίγη σοκολάτα. «Εδώ τελειώνει το ταξίδι για μένα. Αυτό που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή είναι να πάω να φάω σοκολάτα. Τα πιο πολλά κομμάτια μου είναι στα απέναντι παιδιά, είχα περάσει πιο πολλές στιγμές τους. Στην εδώ ομάδα μου ο Περικλής, η Ανθή. Θα τα πούμε έξω σίγουρα με όσους πρέπει να τα πούμε. Η ζωή πάντα σου φέρνει μπροστά τους ανθρώπους που πρέπει να υπάρχουν για σένα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ασημίνα Ιγγλέζου πριν μαζέψει τα πράγματά της και μπει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα.

Λίγο πριν την αποχώρησή της, δεν έλειψαν και πάλι οι συγκρούσεις μεταξύ των δύο ομάδων στο συμβούλιο του νησιού, με τον Τζέιμς Καφετζή να πρωταγωνιστεί. Ο αρχηγός των Μπλε ήταν αυτός που πυροδότησε το κλίμα όταν ρωτήθηκε για τους τρεις υποψήφιους των Κόκκινων και ποιος συμφέρει την ομάδα του να αποχωρήσει.

«Όταν διάλεξε την ομάδα του ο Κοψιδάς ήταν σαν να ήταν σε μια στάση λεωφορείου, να μάζεψε τους τελευταίους που βρήκε μπροστά του και να τους έβαλε μέσα», είπε, προκαλώντας την αντίδραση του Κοψιδά, αλλά και του Τριαντάφυλλου που παρεξηγήθηκε από αυτό που άκουσε. Αυτή τη φορά ωστόσο η αντιπαράθεση ήταν πιο σύντομη και ήρεμη σε σχέση με όσα έχουν προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες στα συμβούλια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments