Video

Γιώργος Λιβάνης: Η συνεργασία – έκπληξη στο νέο του τραγούδι

Γιώργος Λιβάνης: Η συνεργασία – έκπληξη στο νέο του τραγούδι
Γιώργος Λιβάνης: Πρόκειται για μια μπαλάντα που «ξεχειλίζει» από συναισθήματα.

Ο τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης κυκλοφόρησε το single «Να Είσαι Ευτυχισμένη», στο οποίο ενώνει τις δυνάμεις του με το επιτυχημένο και πολυπλατινένιο δίδυμο δημιουργών, τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Ηλία Φιλίππου.

Το «Να Είσαι Ευτυχισμένη» είναι μια αισθαντική μπαλάντα γεμάτη από δυνατά συναισθήματα, μέσα από την εξαιρετική σύνθεση του Κυριάκου Παπαδόπουλου, τους εξομολογητικούς στίχους του Ηλία Φιλίππου και την ερωτική χροιά του Γιώργου Λιβάνη.

Η ερωτική ιστορία του βίντεο εκτυλίσσεται σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό, με τον ταλαντούχο και αγαπητό τραγουδιστή να έχει ως συμπρωταγωνίστρια τη δημοσιογράφο  και ραδιοφωνική παραγωγό Ελένη Βουλγαράκη. Πρόκειται για ένα κινηματογραφικής αισθητικής μουσικό βίντεο κλιπ, που σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

Ο Γιώργος Λιβάνης είναι ένας πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής ​που έχει μπει δυναμικά στο μουσικό στερέωμα, ξεχωρίζοντας με τη φωνή του αλλά και τον χαρακτήρα του, αφού δεν είναι τυχαίο που όλοι τον χαρακτηρίζουν ως ένα από τα πιο καλά παιδιά του χώρου. Είναι ενδεικτικό ότι με μεγάλη αγάπη και κοντά στα οχτώ εκατομμύρια προβολές στο YouΤube, o κόσμος «αγκάλιασε» το «Βγαίνω Πίνω Ξενυχτάω».

Εξάλλου, έχει δώσει θετικά δείγματα γραφής όχι μόνο για το καλλιτεχνικό του ταλέντο αλλά και για το ήθος και την ποιότητα του χαρακτήρα του. Από πολύ μικρός ασχολήθηκε με τη μουσική, κυρίως την παραδοσιακή καθώς φοιτούσε σε μουσικό ωδείο από τα 8 του χρόνια. Η πρώτη του επαφή με το κοινό ήταν σε ηλικία 11 ετών οπότε κι έπαιξε δίπλα στην Αρετή Κετιμέ κρουστά και ούτι. Κι ενώ όλοι περίμεναν ότι θα ακολουθήσει καριέρα μουσικολόγου, τον κέρδισε ο χώρος του τραγουδιού και οι εμφανίσεις σε νυχτερινές πίστες.

Έτσι έκανε το δισκογραφικό του ντεμπούτο με το κομμάτι «Βγαίνω Πίνω Ξενυχτάω» το 2017, που προκάλεσε αίσθηση από τον πρώτο καιρό κυκλοφορίας του κι έπαιξε πολύ στα ραδιόφωνα. Στα 18 του μάλιστα, δήλωσε συμμετοχή στο X-Factor και έφτασε μέχρι τους οχτώ. Έπειτα όλα άλλαξαν μαζί και τα όνειρά του κι ενώ σπούδαζε βυζαντινή μουσική, άρχισε να ασχολείται με το λαϊκό τραγούδι κάνοντας μαθήματα φωνητικής με τη Σοφία Βόσσου.

Να αναφέρουμε πως για πρώτη φορά ανέβηκε πάνω στο stage νυχτερινού μαγαζιού μαζί με τον Χρήστο Μενιδιάτη και τον Αντύπα στο Frangelico τη σεζόν 2015 με 2016 ενώ για τη σεζόν 2019 με 2020 ήταν στο Romeo όπου συνεργάστηκε με τον Θοδωρή Φέρρη σε ένα σχήμα πλαισιωμένο από νέους καλλιτέχνες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments