Αθλητισμός

Λιβάγια ΑΕΚ: Τι θα γίνει με τον Κροάτη επιθετικό

Λιβάγια ΑΕΚ: Τι θα γίνει με τον Κροάτη επιθετικό
Λιβάγια ΑΕΚ: Ο 27χρονος Κροάτης δεν ανανέωσε με την Ένωση, αλλά δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του. «Παίζει» να φύγει από τώρα και όχι το καλοκαίρι.

Ο Μάρκο Λιβάγια δεν ανανέωσε με την ΑΕΚ, καθώς όπως είπε ο ίδιος ψάχνει για νέες προκλήσεις στην καριέρα του. Από εκείνη την στιγμή και μετά οι φήμες για το αν θα φύγει τώρα, αλλά και σε ποια ομάδα θα καταλήξει έχουν πολλαπλασιαστεί. Για τον 27χρονο Κροάτη γράφει και η «Εφημερίδα των Συντακτών».

Η καθημερινή εφημερίδα αναφέρεται σε δύο σενάρια. «Στην Ισπανία που υπάρχει ενδιαφέρον για τον Λιβάγια, έγραψαν πως ο Κροάτης έχει κλείσει να πάει ως ελεύθερος στην Τραμπζονσπόρ. Παράλληλα υπάρχει φημολογία και για εμπλοκή της Σεντ Ετιέν. Στην ΑΕΚ πάντως και τον Λιβάγια και τον Ολιβέιρα θα προτιμούσαν να μπορούσαν να τους παραχωρήσουν τώρα, με ένα αξιοπρεπές αντίτιμο», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Να σημειώσουμε ότι ο Λιβάγια έχει φτάσει τις 17 συμμετοχές στη Super League 1 φέτος και έχει 3 γκολ.

Η εξήγηση του Λιβάγια για τη μη ανανέωση με την ΑΕΚ

Με ανάρτηση του στο Instagram, ο Μάρκο Λιβάγια εξηγούσε γιατί είπε «όχι» στην πρόταση της Ένωσης για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Κροάτης είχε γράψει: «Μετά από δύο μήνες βαθιάς σκέψης, πήρα μια απόφαση. Μια απόφαση που πιθανότατα θα δυσαρεστήσει κάποιον.

Αυτή είναι μόνο μια επιλογή ζωής, που πήρα με την οικογένειά μου και τον ατζέντη μου και είναι μόνο για τη ζωή μου.

Έχω φορέσει περήφανα τη φανέλα της ΑΕΚ για πολλά χρόνια. Επέλεξα να τελειώσω το ταξίδι μου με την ΑΕΚ, που το έζησα με ενθουσιασμό, υπερηφάνεια και πάθος. Και με ενθουσιασμό, υπερηφάνεια και πάθος θα φορέσω αυτή τη φανέλα μέχρι την τελευταία στιγμή, τον τελευταίου αγώνα.

Θέλω να καταστήσω σαφές ότι δεν είναι οικονομικοί λόγοι, αλλά για την ανάγκη για νέες προκλήσεις, κίνητρα και στόχους.

Ήθελα να το ανακοινώσω με καθαρό και διαφανή τρόπο, για τον μεγάλο σεβασμό που έχω προς το Club, την ομάδα και τους οπαδούς, που θα παραμείνουν πάντα ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου».

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram

View this post on Instagram

A post shared by Marko Livaja (@livajamarko)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments