Lifestyle

Η Πόπη Τσαπανίδου θα γίνει γιαγιά

Η Πόπη Τσαπανίδου θα γίνει γιαγιά

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Πόπη Τσαπανίδου: Η δημοσιογράφος ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός μέσω του site της και μάλιστα μοιράστηκε και φωτογραφίες με την κόρη της.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Πόπη Τσαπανίδου καθώς όπως ανακοίνωσε η ίδια, η κόρη της η Μαρίνα είναι έγκυος και ως εκ τούτου η ίδια θα γίνει γιαγιά.

Η δημοσιογράφος ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός μέσω του site της ipop και μάλιστα μοιράστηκε και φωτογραφίες με την κόρη της και τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. «Έρχεται το πρώτο μου εγγόνι. Το παιδί του παιδιού μου. Έρχεται το πλάσμα που με κάνει να κλείσω έναν υπέροχο κύκλο της ζωής μου και να ανοίξω έναν ακόμα καλύτερο. Παύω πλέον να είμαι μαμά! Γίνομαι γιαγιά.

Το Μαρινάκι μου, το κορίτσι μου το όμορφο, θα γίνει μανούλα. Και η περηφάνια μου δεν περιγράφεται. Νοιώθω σαν να μην «έκανε κανείς μωρό. Μόνο η Μαριώ το Γιάννη» που λέει και η παροιμία. Θέλω να βγω και να πιάσω από τους ώμους κάθε περαστικό που βλέπω και να του φωνάξω «γίνομαι γιαγιά!» Το κοριτσάκι μου είναι έγκυος!», έγραψε μεταξύ άλλων.

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.