Αθλητισμός

Μπουχαλάκης Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς δεν θέλει με τίποτα να τον χάσει

Μπουχαλάκης Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς δεν θέλει με τίποτα να τον χάσει
Μπουχαλάκης Ολυμπιακός: Αν συνεχίσει τις εμφανίσεις των τελευταίων ημερών, είναι δεδομένο ότι το καλοκαίρι θα έρθει προσφορά.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, γεννημένος στο Ηράκλειο Κρήτης στις 5 Απριλίου του 1993, είναι Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως μέσος για τον Ολυμπιακό. Έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο του ποδοσφαίρου στις ακαδημίες του Εργοτέλη, στον οποίο βρέθηκε από πολύ μικρή ηλικία.

Αρχικά αγωνιζόταν αποκλειστικά και μόνο στα ελληνικά πρωταθλήματα νέων αλλά οι συνεχόμενες πολύ καλές του εμφανίσεις οδήγησαν τη διοίκηση του κρητικού συλλόγου να τον καλέσει προκειμένου να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τον Μάιο του 2011 κι ενώ διένυε τότε το 18ο έτος της ηλικίας του.

Μετά την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου ξεκίνησε να κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βρει αμέσως θέση στη βασική σύνθεση της ομάδας. Το επίσημο ντεμπούτο του με τον Εργοτέλη πραγματοποιήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2011, όταν και πέρασε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά του νικηφόρου εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας (2-1).

Το καλοκαίρι του 2012 έλαβε μέρος στην προετοιμασία με την πρώτη ομάδα του Εργοτέλη και στη συνέχεια μονιμοποιήθηκε στην αρχική ενδεκάδα του κρητικού συλλόγου. Το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2012 με 2013 βρήκε τον Μπουχαλάκη να έχει πραγματοποιήσει σε πρωτάθλημα (Β’ Εθνική) και κύπελλο Ελλάδας 40 συμμετοχές, ενώ παράλληλα κατάφερε να πετύχει έξι γκολ και να μοιράσει δύο ασίστ.

Συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις

Οι πολύ καλές του εμφανίσεις με την κρητική ομάδα προκάλεσαν το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, τόσο εντός, όσο και εκτός ελληνικών συνόρων. Η ομάδα η οποία τελικά κατάφερε να τον αποκτήσει ήταν ο Ολυμπιακός, ο οποίος απέκτησε τα δικαιώματά του έναντι 150.000 ευρώ, προχωρώντας παράλληλα στην απόκτηση και του Μανώλη Τζανακάκη, συμπαίκτη του Μπουχαλάκη στον Εργοτέλη.

Μάλιστα, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα στο ΦΩΣ, αν συνεχίσει ο Ανδρέας Μπουχαλάκης τις εμφανίσεις των τελευταίων ημερών, είναι δεδομένο ότι το καλοκαίρι θα έρθει προσφορά. Όπως είχε έρθει και τον περασμένο Αύγουστο. Όχι μόνο από την Μπολόνια, αλλά και από τη Γερμανία. Ο Κρητικός χαφ όμως ούτε πιέζει να φύγει ούτε έχει κάποιον… καημό να πάει έξω να παίξει ποδόσφαιρο. Εξάλλου, και ο Μαρτίνς δεν θέλει με τίποτα να τον χάσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments