Αθλητισμός

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Κλείνει κεντρικό χαφ, παλεύει για την ανατροπή με Μεντόζα

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Κλείνει κεντρικό χαφ, παλεύει για την ανατροπή με Μεντόζα
Παναθηναϊκός μεταγραφές: Οι πράσινοι φουλάρουν για διπλό μεταγραφικό χτύπημα στο φινάλε.

Επί των ημερών του Λάζλο Μπόλονι ο Παναθηναϊκός έχει δείξει εξαιρετικό πρόσωπο και πλέον δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που είδαμε στις πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος. Ωστόσο ο Ρουμάνος τεχνικός είναι ρεαλιστής και γνωρίζει ότι η ομάδα του έχει κάποια κενά που πρέπει να καλυφτούν. Οι “πράσινοι” όλο αυτό το διάστημα δουλεύουν πάνω στα μεταγραφικά ζητήματα και επιθυμούν να προχωρήσουν σε διπλό μεταγραφικό χτύπημα τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, οι πράσινοι έχουν φτάσει μία ανάσα από την απόκτηση κεντρικού μέσου που προορίζεται για να πάρει θέση βασικού και να αυξήσει την ποιότητα στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ενώ την ίδια στιγμή γίνεται ύστατη προσπάθεια για την ανατροπή με τον Κολομβιανό εξτρέμ Στίβεν Μεντόζα.

Ο 29χρονος εξτρέμ της Αμιάν αποτελεί τον διακαή πόθο των Πιέρ Ντρεοσί και Λάζλο Μπόλονι για την ενίσχυση της ομάδας στα άκρα της μεσαίας γραμμής και οι πράσινοι παλεύουν τις τελευταίες ώρες να έρθουν σε συμφωνία με τη γαλλική ομάδα, η οποία έχει συμφωνήσει με τη Σίβασπορ έναντι ποσού 600 χιλ. ευρώ σε τέσσερις δόσεις και ποσοστό μεταπώλησης 30%.

Την ίδια ώρα ο Μεντόζα προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και το γεγονός αυτό προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το τριφύλλι φτάνοντας σε συμφωνία με την Αμιάν με καλύτερους όρους απ’ ό,τι οι Τούρκοι. Στη γειτονική χώρα γράφτηκε ότι ο Μεντόζα θα μεταβεί τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή Σίβας, αλλά οι νεότερες πληροφορίες ανέφεραν ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί εξαιτίας της σφήνας του Παναθηναϊκού.

Το τοπίο αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει έως το βράδυ του Σάββατου, αλλά είναι δεδομένο ότι το τριφύλλι είναι αποφασισμένο να παλέψει μέχρι και την ύστατη στιγμή για την απόκτησή του με μεταγραφή. Ο Ντρεοσί έχει ταυτόχρονα στάντ μπάι τον Κονγκολέζο Γενί Γκμπακοτό που αποτελεί την εναλλακτική επιλογή των πράσινων.

Ο Γκμπακοτό μένει ελεύθερος από την Γκινγκάμπ, η περίπτωσή του είναι σαφώς πιο βατή και το τριφύλλι είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή να ολοκληρώσει τη συμφωνία, με τον ποδοσφαιριστή από το Κονγκό να περιμένει απλώς σινιάλο για να έρθει στην Αθήνα και να υπογράψει. Η περίπτωσή του όμως είναι σε συνάρτηση με τη διαπραγμάτευση του Παναθηναϊκού με την Αμιάν για τον Μεντόζα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments