Αθλητισμός

Χρήστος Τζόλης ΠΑΟΚ: Οι προτάσεις από Μπριζ και Λειψία

Χρήστος Τζόλης ΠΑΟΚ: Οι προτάσεις από Μπριζ και Λειψία
Χρήστος Τζόλης ΠΑΟΚ: Ο νεαρός εξτρέμ έχει αρχίσει να χτίζει το όνομα του και στο εξωτερικό.

Ο Χρήστος Τζόλης δεν είναι πλέον ένας ελπιδοφόρος ποδοσφαιριστής, αλλά ένα βασικό στέλεχος της ομάδας του ΠΑΟΚ. Ο νεαρός ακραίος κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να κερδίσει τους προπονητές του. Όχι άδικα από τη στιγμή που οι εμφανίσεις του είναι εξαιρετικές. Η ταχύτητά σε συνδυασμό με την έκρηξη και την τεχνική του τον κάνουν έναν από τους καλύτερους εξτρέμ στη χώρα μας. Την ίδια ώρα το όνομα του αρχίζει να κάνει “γκελ” και στο εξωτερικό.

Πλέον η Ελληνική αγορά είναι πιο ελκυστική για ομάδες του εξωτερικού. Αυτό φαίνεται από τη συχνότητα που παίρνουν πλέον μεταγραφή στο εξωτερικό οι Έλληνες ποδοσφαιριστές. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι Κώστας Τσιμίκας και Δημήτρης Γιαννούλης που πλέον αγωνίζονται στην Αγγλία. Ο Χρήστος Τζόλης θα μπορούσε να είναι ο επόμενος που θα πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό αν ο ΠΑΟΚ έδινε το “ΟΚ” για την παραχώρησή του.

Δεν έχει έρθει μόνο η Μπριζ για τον Τζόλη

Τα τελευταία 24ωρα υπάρχει έντονη φημολογία ότι η Κλαμπ Μπριζ χτύπησε την πόρτα του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του νεαρού εξτρέμ. Μάλιστα τα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι έφτασε στο σημείο να δώσει δέκα εκατομμύρια ευρώ. Αυτό το ποσό είναι αρκετά μεγάλο και υπό άλλες συνθήκες, αν το ενδιαφέρον ήταν για άλλον παίκτη, τότε ο ΠΑΟΚ μπορεί να είχε ήδη απαντήσει θετικά στην πρόταση των Βέλγων. Ωστόσο η περίπτωση Τζόλη είναι διαφορετική από τις άλλες. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πιστεύουν ότι ο Τζόλης μπορεί να πιάσει ακόμα και τα διπλά λεφτά αν οι επιδώσεις του είναι στο ίδιο επίπεδο και τα επόμενα χρόνια.

Αυτό τους οδήγησε να πουν όχι στις δυο προτάσεις που έχει καταθέσει η Μπριζ μέχρι σήμερα. Παράλληλα όπως αναφέρει η “Metrosport” και η Λειψία έχει χτυπήσει την πόρτα του ΠΑΟΚ. Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας αναφέρει ότι η Γερμανική ομάδα έφτασε να προσφέρει μέχρι 11 εκατομμύρια ευρώ για τον παίκτη, αλλά δεν έγινε αποδεκτή. Την ίδια στιγμή πολλά κορυφαία γραφεία μάνατζερ δίνουν μάχη για να κερδίσουν την εκπροσώπηση ταλαντούχου ακραίου επιθετικού. Μέχρι σήμερα τον ρόλο αυτό έχει ο αδερφός του παίκτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments