Lifestyle

Survivor spoiler: Μπαίνουν νέοι παίκτες στο παιχνίδι

Survivor spoiler: Μπαίνουν νέοι παίκτες στο παιχνίδι
Survivor spoiler: Συγκλονιστικό αναμένεται το επεισόδιο της Κυριακής μιας και η μάχη ανάμεσα σε Κόκκινους και Μπλε μεγαλώνει.

Συγκλονιστικό θα είναι και το κυριακάτικο επεισόδιο στο Survivor, με τον ΣΚΑΪ να δίνει το τρέιλερ στη δημοσιότητα και να κορυφώνει την αγωνία των τηλεθεατών.

Μπορεί να φαίνονται αγαπημένοι και ενωμένοι στα Συμβούλια του νησιού, ωστόσο τα πηγαδάκια και οι ψίθυροι έχουν αρχίσει και στους «μπλε» παρά τις νίκες που έχουν πάρει. Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ για το επεισόδιο της Κυριακής, η Έλενα Κρεμλίδου γνωστή ως Μαριπόζα φαίνεται να είναι απομονωμένη. Μιλά στην κάμερα και λέει πως στην παραλία τους έχουν αρχίσει να γίνονται ομαδούλες, με τα πλάνα να δείχνουν την Ελευθερία Ελευθερίου με την Βαλέρια Χοψoνίδου και τον Αλέξη Παππά.

Η Μαριλένα μάλιστα ακούγεται να λέει, αναφερόμενη στην Μαριπόζα, ότι αν και της έχει πει πολλές φορές να έρθει στην παρέα εκείνη δεν ακούει, «δεν είμαι η μαμά της να την πάρω από το χεράκι», λέει. Στο επεισόδιο της Κυριακής θα δούμε τις δύο ομάδες να μάχονται με πάθος για το έπαθλο φαγητού και τη Σοφία από την «κόκκινη» ομάδα να καταρρέει στον στίβο μάχης, με τους συμπαίκτες της να βρίσκονται σε σοκ. Αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή θα δούμε και δύο νέους να παίκτες να «εισβάλλουν» στις ομάδες.

Φεύγει από το παιχνίδι η Σοφία Μαργαρίτη;

Η Σοφία Μαργαρίτη όπως φαίνεται από το trailer του επεισοδίου της Κυριακής (31/1), παθαίνει τράβηγμα στη διάρκεια του αγωνίσματος και τραυματίζεται, με αποτέλεσμα να μεταβεί με το φορείο, προκειμένου να βρεθεί στο νοσοκομείο. Κανείς δε γνωρίζει ακόμη ποια είναι η κατάστασή της και αν αυτή θα της επιτρέψει να συνεχίσει στο παιχνίδι. Όλα πλέον θα εξαρτηθούν για την παρουσία της στο Survivor από το είδος του τραυματισμού , αφού εκφράζονται φόβοι πως αν τα πράγματα είναι σοβαρά μπορεί ακόμα και να τεθεί θέμα πρόωρης αποχώρησής της.

Μπαίνουν δύο νέοι παίκτες στο ριάλιτι

Στο επεισόδιο ωστόσο της Κυριακής, οι δύο ομάδες θα βγουν ενισχυμένες με την προσθήκη δύο νέων παικτών, με τις πληροφορίες αναφέρουν πως ο ένας είναι ο Ηλίας Μπόγδανος και ο δεύτερος -πιθανότατα- ο γιος του Νάσου Γαλακτερού, Παύλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments