Video

Αναστάσιος Ράμμος: Μίλησε για το J2US και τη σχέση του με την Κατερίνα Ζαρίφη

Αναστάσιος Ράμμος: Μίλησε για το J2US και τη σχέση του με την Κατερίνα Ζαρίφη
Αναστάσιος Ράμμος: Με τον πρώτο του δίσκο να είναι έτοιμος σε λίγο καιρό, αναφέρθηκε στην εμπειρία που βίωσε στο Just The 2 Of Us και τη συνεργασία του με την Κατερίνα Ζαρίφη.

Στην παρέα του «MEGA STAR» βρέθηκε σήμερα Σάββατο 30 Ιανουαρίου ο Αναστάσιος Ράμμος, ο οποίος μίλησε με τη Μαντώ Γαστεράτου και τον Αντώνη Δημητριάδη, για το καινούργιο του τραγούδι «Ό,τι κι αν κάνω», τους Arcade, την ομάδα του που φτιάχνουν τα τραγούδια και πολλά ακόμα.

Ειδικότερα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε και για τη συνεργασία του με την Έλενα Παπαρίζου για το «Αν με δεις να κλαίω», αλλά και τι ετοιμάζουν παρέα για το μέλλον. Μάλιστα, το νέο άλμπουμ της Έλενας Παπαρίζου είναι σε παραγωγή εκείνου και της ομάδας του, των Arcade.

Επιπλέον, με τον πρώτο του δίσκο να είναι έτοιμος σε λίγο καιρό, ο Αναστάσιος Ράμμος αναφέρθηκε στην εμπειρία που βίωσε στο Just The 2 Of Us και τη συνεργασία του με την Κατερίνα Ζαρίφη ενώ για τη σχέση του με την τόσο αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγό και παρουσιάστρια τόνισε πως την έχει μέσα στην καρδιά του.

Φυσικά, επειδή το MEGA STAR είναι μια μουσική εκπομπή, δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί με το κοινό και κάποια από τα τραγούδια του, αλλά και να απαντήσει σε μουσικές ερωτήσεις.

Ποιος είναι ο Αναστάσιος Ράμμος;

Είναι Έλληνας τραγουδιστής που γεννήθηκε την 1η Ιουλίου του 1991 και λατρεύει τη μουσική, για αυτό και ασχολήθηκε με αυτή. Σε μια συνέντευξή του έκανε πολλές αποκαλύψεις για την παιδική  του ηλικία και τη σχέση με τον πατέρα.

Μιλώντας λοιπόν, στον Πάνο Ζόγκα και το περιοδικό Down Town o Αναστάσιος Ράμμος είπε ότι «έχουμε να μιλήσουμε επτά χρόνια. Έκανα μια κίνηση να τα ξαναβρούμε αλλά κατάλαβα ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει από κάποια ηλικία  και μετά, και έτσι δεν είναι πια στη ζωή μου, από δική μου απόφαση. Όλα είναι θέμα συνήθειας. Ακόμη κι αυτό».

«Έχω φάει πολύ ξύλο από τον πατέρα μου και έχω δει να πέφτει ξύλο στο σπίτι μου. Και δεν του το συγχωρώ, αλλά το ξορκίζω με δημιουργία. Το βγάζω στα τραγούδια και τους στίχους μου. Ξεσπάω εκεί. Έχω γράψει τραγούδια εμπνευσμένα από τις καταστάσεις που έζησα σπίτι μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments