Lifestyle

Κάτια Ταραμπάνκο σχέση: Ερωτευμένη η πρώην παίκτρια του Survivor – Ήταν έτοιμος να έρθει στον Άγιο Δομίνικο

Κάτια Ταραμπάνκο σχέση: Ερωτευμένη η πρώην παίκτρια του Survivor – Ήταν έτοιμος να έρθει στον Άγιο Δομίνικο
Κάτια Ταραμπάνκο σχέση: Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε ανοιχτά για τον σύντροφό της.

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι 24 ετών και κατάγεται από τη Μαριούπολη της Ουκρανίας. Λατρεύει τον αθλητισμό και τα extreme sports. Παίζει τένις, κάνει ιππασία, σκι, wakeboard και σκοποβολή. Με το μόντελινγκ ασχολείται επαγγελματικά από τα 16 της.

Έχει περπατήσει στην πασαρέλα για μεγάλους σχεδιαστές ενώ έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικές καμπάνιες σε Ελλάδα, Αίγυπτο και Ινδία. Έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικά σίριαλ, έχει κερδίσει τίτλο σε τηλεοπτικό διαγωνισμό μόδας και φέτος συμμετείχε στην εκπομπή «Θαλασσόλυκοι» του ΣΚΑΙ.

Στο Survivor, όπως και ο καθένας που δέχτηκε να ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο, πήγε για να βγει από τη ζώνη ασφαλείας της και φυσικά για να κερδίσει το έπαθλο… μόνη της. Όμως, κάποια προσωπικά θέματα υγείας ανέτρεψαν τα δεδομένα και η νικήτρια του δεύτερου κύκλου του Greece Next Top Model βρέθηκε εντελώς ξαφνικά έξω από το ριάλιτι επιβίωσης του καναλιού του Φαλήρου.

Και όπως συνηθίζεται, λίγες μέρες μετά την έξοδο της από το Survivor και την αποχώρηση της από τον Άγιο Δομίνικο η Κάτια Ταραμπάνκο βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Love it» του ΣΚΑΙ και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη σχέση της.

«Ελπίζω να γιορτάσω φέτος τον Άγιο Βαλεντίνο, γιατί για κάποιον λόγο κάθε φορά χωρίζω… Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη! Η σχέση μου πάει να κλείσει έναν χρόνο! Χάρηκε πολύ ο σύντροφός μου, μου έλεγε ότι είναι έτοιμος να κλείσει εισιτήριο για Άγιο Δομίνικο να έρθει να με βρει», τόλμησε να αποκαλύψει το όμορφο μοντέλο για την τόσο όμορφη περίοδο που διανύει στο πλάι του συντρόφου της.

«Πιστεύω πως είναι και αυτός ερωτευμένος μαζί μου… Του έλειπα πάρα πολύ. Μιλούσε και με την παραγωγή για να δει πως είμαι. Τον λένε Κώστα… Είναι νωρίς ακόμα να σκεφτόμαστε το επόμενο βήμα. Συγκατοικούμε ήδη! Μόνο στην κουζίνα βάζω όρια, να μην μπαίνει», εξομολογήθηκε η Κάτια.

Θυμίζουμε πως η Κάτια Ταραμπάνκο πήγε και στη μεσημεριανή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι». «Είμαι η Κάτια και είμαι καλά, δεν πεινάω!», ήταν η πρώτη φράση της τονίζοντας πως έχει στενοχωρηθεί, καθώς αν ήταν δέκα κιλά παραπάνω, θα μπορούσε να παραμείνει στο Survivor.

«Εγώ αυτό είχα καταλάβει ότι ουσιαστικά είναι ένα παιχνίδι που έχει αγωνίσματα και ο σκοπός ήταν να κερδίσεις τις μάχες και όχι να συμβιώνεις καλά. Παίζει ρόλο κι αυτό, αλλά κατά βάση ήταν τα αγωνίσματα…», ανέφερε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments