Nέα της αγοράς

Κλείνουν τα Jumbo στην Αττική από Δευτέρα

Κλείνουν τα Jumbo στην Αττική από Δευτέρα
Jumbo: Με ανακοίνωση που εξέδωσαν αργά το βράδυ της Παρασκευής, γνωστοποίησαν πως στις κόκκινες περιοχές θα μπορούν να υποδέχονται πελάτες, αφού πρώτα έχουν κάνει την σχετική κράτηση ώρας.

Την απόφαση της να κλείσει όλα τα καταστήματα της στις «κόκκινες» περιοχές από τη Δευτέρα (01/2), προχώρησε η αλυσίδα Jumbo. Η εταιρεία δεν θα καταφέρει να πραγματοποιήσει το click inside τελικά ούτε στην Χαλκίδα ούτε στην Πάτρα

Τον Δεκέμβριο ανακοινώθηκε πως τα καταστήματα θα μπορούν να ανοίξουν με το click away, τα καταστήματα Jumbo του Απόστολου Βακάκη είχαν εκδώσει ανακοίνωση, αναφέροντας πως θα παραμείνουν κλειστά, καθώς δεν μπορούν να υποστηρίξουν αυτή τη μέθοδο.

Τώρα όμως, στο νέο κύμα περιοριστικών μέτρων, η εταιρία αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετική τακτική, καθώς προφανώς μπορεί να διαχειριστεί διαφορετικά τα ραντεβού των πελατών για το click inside. Έτσι, με ανακοίνωση που εξέδωσαν αργά το βράδυ της Παρασκευής, γνωστοποίησαν πως στις κόκκινες περιοχές θα μπορούν να υποδέχονται πελάτες, αφού πρώτα έχουν κάνει την σχετική κράτηση ώρας.

Η ανακοίνωση:

Αγαπητοί φίλοι των JUMBO, παρά την πρόθεσή μας να βρούμε τους καλύτερους δυνατούς τρόπους να σας εξυπηρετήσουμε, δυστυχώς, τα καταστήματα Jumbo σε Αττική, Χαλκίδα και Πάτρα, θα παραμείνουν κλειστά από τη Δευτέρα 01 Φεβρουαρίου.

Ελπίζουμε σύντομα, να είμαστε σε θέση να λειτουργήσουμε και σε αυτές τις περιοχές. Τα υπόλοιπα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα θα λειτουργήσουν κανονικά, όπως και πριν (χωρίς ραντεβού).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments