Θέσεις Εργασίας

ΑΣΕΠ: 58 νέοι υπάλληλοι στην ΕΕΤΑΑ

ΑΣΕΠ: 58 νέοι υπάλληλοι στην ΕΕΤΑΑ
Προσλήψεις: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής  αιτήσεων για την πρόσληψη 58 νέων υπαλλήλων

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής  αιτήσεων για την πρόσληψη 58 νέων υπαλλήλων μέσω προκηρύξεων ΣΟΧ του ΑΣΕΠ στην Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ). Η νέα προκήρυξη αφορά υποψηφίους Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που θα στελεχώσουν τα Κέντρα Κοινότητας/Κέντρα Ένταξης Μεταναστών σε σαράντα επτά περιοχές της χώρας.

Οδηγός για τις αιτήσεις

Οι αιτήσεις θα υποβληθούν ηλεκτρονικά, σε ειδική εφαρμογή στο διαδικτυακό τόπο της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., μέσω της διαδρομής ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ(www.eetaa.gr), ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

Οι θέσεις των προκηρύξεων αφορούν τα εξής Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα:

  • Ανατολική Μακεδονία-Θράκη
  • Αττική
  • Δυτική Ελλάδα
  • Ήπειρος
  • Θεσσαλία
  • Κεντρική Μακεδονία
  • Κρήτη
  • Στερεά Ελλάδα

Για την επιλογή των Διαπολιτισμικών Μεσολαβητών, η Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., με την έγκριση του ΑΣΕΠ, δημοσίευσε 8 προκηρύξεις. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 8 Φεβρουαρίου 2021.

Δείτε αναλυτικές οδηγίες για την υποβολή αιτήσεων:

  • Πρώτα απ’ όλα, ο υποψήφιος συμπληρώνει στην πάνω αριστερή γωνία της αίτησης, δίπλα στην ένδειξη ΣΟΧ, τον αριθμό της ανακοίνωσης (π.χ. 7/2016)
  • Στη συνέχεια προχωρά στη συμπλήρωση των επιμέρους ενοτήτων του εντύπου της αίτησης σύμφωνα με τις οδηγίες που ακολουθούν. Α. ΦΟΡΕΑΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ Στην ενότητα αυτή, η οποία συμπληρώνεται υποχρεωτικά, ο υποψήφιος αναγράφει την επωνυμία του φορέα, στον οποίο απευθύνει την αίτησή του (βλ. Ανακοίνωση, ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ: Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής) Β. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ Η ενότητα αυτή συμπληρώνεται υποχρεωτικά. Ανάλογα με το προς συμπλήρωση πεδίο, ο υποψήφιος σημειώνει καθαρά:
  • με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα όσα από τα προσωπικά του στοιχεία ζητούνται σε κείμενο (π.χ. ονοματεπώνυμο, τόπος κατοικίας, οδός). Τα πεδία:  Επώνυμο, Όνομα, Όνομα πατέρα και μητέρας πρέπει να συμφωνούν απόλυτα με αυτά που αναγράφονται στο δελτίο της αστυνομικής του ταυτότητας
  • με ΑΡΙΘΜΟΥΣ τα λοιπά στοιχεία, που αναφέρονται σε αριθμητικά δεδομένα (π.χ. ταχυδρομικός κώδικας, τηλέφωνα, ημερομηνίες)
  • με την ένδειξη το φύλο του στο αντίστοιχο τετραγωνίδιο (Α: άνδρας, Γ: γυναίκα)

Υποβολή αιτήσεων

Για την ορθή υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής, οι υποψήφιοι υποχρεωτικά πρέπει να αντλήσουν το σχετικό έντυπο αίτησης με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.5, να το εκτυπώσουν, να το συμπληρώσουν και να το υπογράψουν με φυσική υπογραφή. Εν συνεχεία την αίτηση και τα συνοδευτικά δικαιολογητικά πρέπει να τα σκανάρουν και ακολουθώντας τη διαδρομή: ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ (www.eetaa.gr) ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, να υποβάλλουν την αίτησή τους. ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκανάρετε την αίτηση και τα δικαιολογητικά σε ξεχωριστά αρχεία τα οποία συμπιέστε σε αρχείο τύπου .zip, μεγέθους όχι μεγαλύτερου των 30 MB. Μετά την ολοκλήρωση της υποβολής, θα εμφανίζεται αυτόματα ο αριθμός πρωτοκόλλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments