Αθλητισμός

Βαθμολογία Super League: Στο +14 από την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός – Δείτε την κατάταξη

Βαθμολογία Super League: Στο +14 από την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός – Δείτε την κατάταξη
Βαθμολογία Super League: ΑΕΚ, ΠΑΟK, Ατρόμητος και Ολυμπιακός οι μεγάλοι νικητές της Κυριακής.

ΟΦΗ – ΑΕΚ, ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος και Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός ήταν τα ματς της Κυριακής 31 Ιανουαρίου στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League, με τους «ερυθρόλευκους» να επιστρέφουν στο +14 από τη δεύτερη ΑΕΚ.

ΟΦΗ – ΑΕΚ: 0-2

Πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η ΑΕΚ επιβλήθηκε 2-0 του ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». Εβγέν Σάκχοφ (43ο λεπτό) και Μουαμέρ Τάνκοβιτς (71ο λεπτό) τα γκολ της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ που επέστρεψε στις επιτυχίες αλλά και τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Τέταρτη διαδοχική ήττα για την ομάδα του Γιώργου Σίμου που μπαίνει σε περιπέτειες.

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: 5-0

Με οδηγό την καλή οργάνωση, την σωστή κίνηση και την ελεγχόμενη και αποτελεσματική επιθετικότητα, ο ΠΑΟΚ νίκησε εύκολα σήμερα τον Παναιτωλικό με 5-0 έχοντας ως αφετηρία της νίκης του, τα  δύο… αυστριακά γκολ των Μουργκ και Σβαμπ, που «ξεκλείδωσαν» την άμυνα των φιλοξενούμενων κι έδωσαν την κατάλληλη ψυχολογία στην ομάδα για να βρεθεί και πάλι στις νίκες.

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος: 0-1

Ένα γκολ του Αμίρ Αγκάγιεφ, το παρθενικό του στη Super League, μόλις στο 5ο λεπτό, έφτασε για να πάρει ο Ατρόμητος τη νίκη 1-0 επί του ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες». Έχασε ευκαιρίες ο «Άγιαξ της Ηπείρου» για την ισοφάριση στο πρώτο μέρος, δοκάρι για την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι με τον Χαβιέ Ούμπιδες στο δεύτερο.

Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός: 1-3

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το «Γεώργιος Καμάρας» επικρατώντας με 3-1 του Απόλλων Σμύρνης, σε αναμέτρηση για την 20η αγωνιστική της Super League. Αχμέντ Χασάν (31ο λεπτό, 90+3ο λεπτό) και Γιαν Εμβιλά (72ο λεπτό) τα γκολ των «ερυθρόλευκων» που έφτασαν στην τέταρτη διαδοχική νίκη τους και επέστρεψαν στο +14 από τη δεύτερη ΑΕΚ. Λίγα πράγματα στο επιθετικό κομμάτι από την ομάδα του Γιώργου Παράσχου που γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα της, με τον Αμπιόλα Ντάουντα (89ο λεπτό) να πετυχαίνει το γκολ της τιμής.

Aκολουθεί ο πίνακας με τη βαθμολογία για την κάθε ομάδα μετά τους αγώνες της Κυριακής 31 Ιανουαρίου:

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα για την αγωνιστική της Super League που ολοκληρώθηκε:

Σάββατο 30 Ιανουαρίου

  • 15:00 Λάρισα – Βόλος (ολοκληρώθηκε)
  • 17:15 Αστέρας Τρίπολης – Άρης (ολοκληρώθηκε)
  • 19:30 Παναθηναϊκός – Λαμία (ολοκληρώθηκε)

Κυριακή 31 Ιανουαρίου

  • 15:00 ΟΦΗ – ΑΕΚ (ολοκληρώθηκε)
  • 17:15 ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός (ολοκληρώθηκε)
  • 17:15 ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος (ολοκληρώθηκε)
  • 19:30 Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός (ολοκληρώθηκε)
svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments