Αθλητισμός

Ραφίνια Ολυμπιακός: Μήνυμα παραμονής από τον Βραζιλιάνο

Ραφίνια Ολυμπιακός: Μήνυμα παραμονής από τον Βραζιλιάνο
Ραφίνια Ολυμπιακός: Ο Βραζιλιάνος μπακ έστειλα μήνυμα παραμονής στην ομάδα.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός έπρεπε να καλύψει το κενό που άφησε ο Ομάρ με την αποχώρησή του. Οι άνθρωποι της ομάδας ξεκαθάρισαν από την πρώτη στιγμή ότι θα κινηθούν για έναν παίκτη που κάνει τη διαφορά. Αυτός ήταν ο Ραφίνια που έχει γράψει ιστορία με πολλές Ευρωπαϊκές Ομάδες και κυρίως με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου. Ο έμπειρος μπακ είχε επιστρέψει στην πατρίδα του αλλά η προοπτική του Ολυμπιακού τον έκανε να γυρίσει στην Ευρώπη.

Παρά την προχωρημένη ηλικία του ο έμπειρος αμυντικός έδειξε ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Η πορεία του στον Ολυμπιακό δεν πέρασε απαρατήρητη από πολλές Ευρωπαϊκές ομάδες. Άλλωστε αποτελεί μια λύση με αποδεδειγμένη ποιότητα σε κορυφαίο επίπεδο, και φυσικά είναι ένας παίκτης με πολλές παραστάσεις. Το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν πολλές φήμες για το μέλλον του Ραφίνια και τα τελευταία 24ωρα αυτές κορυφώθηκαν.

Βάζει τέλος στις φήμες ο Ραφίνια

Εδώ και καιρό ήταν γνωστό το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για την απόκτησή του. Ωστόσο μέχρι σήμερα, την τελευταία μέρα των μεταγραφών, δεν έχει έρθει κάποια επίσημη πρόταση για τον παίκτη. Βέβαια οι φήμες φόρτωσαν μετά την πιο πρόσφατη μεταγραφική προσθήκη που έκανε ο Ολυμπιακός. Ο Κένι Λαλά αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας και πολλοί υπέθεσαν ότι ανοίγει ο δρόμος για την αποχώρηση του Ραφίνια,

Σαν να μην έφτανε αυτό ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να αφήσει τον Βραζιλιάνο εκτός αποστολής ενώ δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Αυτό συμβαίνει με ποδοσφαιριστές που είναι έτοιμοι να αποχωρήσουν. Ωστόσο όπως φαίνεται δεν ισχύει στην περίπτωση του Ραφίνια. Τέλος σε αυτές τις φήμες έβαλε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με ανάρτησή του στα Social Media.

O ίδιος με μία δημοσίευσή του στο Instagram φαίνεται πως θέλει να αλλάξει τα δεδομένα. Πανηγυρίζοντας τη νίκη των Πειραιωτών επί του Απόλλωνα, ο Βραζιλιάνος έγραψε: «Πάμε Ολυμπιακάρα, μαζί μέχρι τέλους». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο έτερος δεξιός μπακ της ομάδας είναι ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ. Μένει να δούμε αν τις τελευταίες ώρες των μεταγραφών θα υπάρξει κάποια αποχώρηση στη συγκεκριμένη θέση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments