Ελλάδα

Κλοπή αυτοκινήτου: Έτσι το παίρνουν σε 40 δευτερόλεπτα – Σοκαριστικό video

Κλοπή αυτοκινήτου: Έτσι το παίρνουν σε 40 δευτερόλεπτα – Σοκαριστικό video
Κλοπή αυτοκινήτου: Είναι αυτό που φοβούνται όλοι οι οδηγοί, ειδικά σε απομονωμένες περιοχές ή γειτονιές των μεγάλων πόλεων.

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο έχει γίνει viral, καθώς αποδεικνύει ότι μπορεί να μην φτάνει απλώς να κλειδώνουμε το αυτοκίνητό μας. Άλλωστε, η κλοπή του αυτοκινήτου είναι αυτό που φοβούνται όλοι οι οδηγοί, ειδικά σε απομονωμένες περιοχές ή γειτονιές των μεγάλων πόλεων.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο ακούγεται να λέει ένας άνδρας: «Κλείδωσα τα κλειδιά μου στο αμάξι και χρειάστηκε να φωνάξω την οδική βοήθεια για να μου το ανοίξει».

Στη συνέχεια ο οδηγός από το Μπράμπντον, στο Οντάριο του Καναδά, αναφέρει ότι: «Το άνοιξε με έναν τρόπο που δεν είχα δει ξανά και χωρίς να κάνει ζημιά στο αμάξι».

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το αμάξι είναι κλειδωμένο, αλλά ο άνδρας της οδικής βοήθειας που έσπευσε να τον βοηθήσει δεν φάνηκε να ανησυχεί το ίδιο με τον οδηγό που ήταν αγχωμένος για το τι θα γινόταν. Ο άνδρας της οδικής μέσα σε μόλις 40 δευτερόλεπτα, ανοίγει το αυτοκίνητο χωρίς το όχημα να πάθει οποιαδήποτε ζημιά.

Δείτε το βίντεο και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα σας:

Η Ελληνική Αστυνομία έχει κυκλοφορήσει οδηγίες για την προστασία των αυτοκινήτων ή των ποδηλάτων μας:

Προστατέψτε το αυτοκίνητό σας ή το δίκυκλό σας από κλοπή

  • Να έχετε πάντα τις πόρτες και το πορτπαγκάζ του αυτοκινήτου σας, κλειδωµένα όταν οδηγείτε στην πόλη.
  • Μην αφήνετε ποτέ το όχηµα µε αναµµένη τη µηχανή και το κλειδί στην υποδοχή του, ακόµα και αν βγαίνετε για µερικά δευτερόλεπτα από αυτό.
  • Πάντοτε να παίρνετε το κλειδί µαζί σας.
  • Να κλειδώνετε πάντα τις πόρτες, να κλείνετε τα παράθυρα και να ενεργοποιείτε το συναγερµό όταν σταθµεύετε το αυτοκίνητο κάπου.
  • Μην αφήνετε κανενός είδους αντικείµενα, χρήµατα, πορτοφόλι, κινητά τηλέφωνα, γυαλιά ηλίου, τσάντες και τιµαλφή µέσα στο αυτοκίνητο.
  • Αφαιρείτε την πρόσοψη του ραδιοφώνου και κάθε τι πολύτιµο όταν βγαίνετε από το αυτοκίνητό σας.
  • Μη φυλάσσετε τα εφεδρικά κλειδιά του οχήµατος µέσα σ’ αυτό, αλλά σε άλλο, ασφαλέστερο µέρος.
  • Αν παρκάρετε το αυτοκίνητο ή το δίκυκλό σας σε χώρο στάθµευσης (parking), να παίρνετε µαζί σας τα κλειδιά του. Μην αφήνετε στο όχηµα στοιχεία που δηλωτικά της ταυτότητάς σας.
  • Να αποφεύγετε να σταθµεύετε το όχηµά σας σε ερηµικά µέρη.
  • Σε περίπτωση που αντιληφθείτε, ότι σας παρακολουθούν ή σας παρενοχλούν άλλα οχήµατα, όταν οδηγείτε µόνοι, καλέστε το 100 µε το κινητό σας ή κατευθυνθείτε στο πλησιέστερο Αστυνοµικό Τµήµα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments