Lifestyle

Survivor 4: Η είσοδος των νέων παικτών και η νίκη των «μπλε»

Survivor 4: Η είσοδος των νέων παικτών και η νίκη των «μπλε»
Survivor 4: Ακόμη ένα έπαθλο για την ομάδα του Τζέιμς Καφετζή. Τι είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο.

Το φετινό Survivor είναι, όπως έχει πολλές φορές ο Γιώργος Λιανός ” το παιχνίδι των ανατροπών”, μόνο που πλέον οι “μπλε” φαίνεται να παίζουν μόνοι τους. Στο επεισόδιο της Κυριακής (31/1) ή μάλλον σε ένα ακόμη επεισόδιο είδαμε τους Μαχητές να κυριαρχούν στον στίβο μάχης και να τρώνε ξανά, με τους αντιπάλους τους να… τρώγονται μεταξύ τους.

Το πρώτο αγώνισμα της εβδομάδας ήταν εξαιρετικά δύσκολο και είχε σαν αποτέλεσμα έναν τραυματισμό που αποδυνάμωσε την κόκκινη ομάδα που αγνοεί τη λέξη “φαγητό”. Η ομάδα του Γιώργου Κοψιδά έχει να φέρει πολύ καιρό νίκη και η κακουχία είναι πλέον φανερή στα πρόσωπα όλων των παικτών. Μάλιστα, Περικλής και Τριαντάφυλλος ζουν δύσκολες στιγμές στην παραλία, με διαρκείς καβγάδες και συγκρούσεις.

Στο χθεσινό επεισόδιο λοιπόν, οι “κόκκινοι” είχαν ακόμα μια απουσία να διαχειριστούν.

Η Σοφία Μαργαρίτη, που είναι μία από τις πιο δυνατές παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να μεταφερθεί στην κλινική για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Αργότερα επέστρεψε στην παραλία και όπως φάνηκε είναι καλά στην υγεία της.

Επίσης, δύο νέοι παίκτες, ο frrontman των Inco, Ηλίας Μπόγδανος, για τους “κόκκινους” και ο γεωπόνος, Δημήτρης Μακρόπουλος, για τους “μπλε” μπήκαν για να ενισχύσουν τις ομάδες, λέγοντας ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και πράγματι… από τους πρώτους κι όλας αγώνες τα πήγαν περίφημα δείχνοντας έτοιμοι να ριχτούν στη “μάχη”. Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος έκανε το 1-0 κόντρα στον Ηλία Μπόγδανο και το 5-2 για τους Μαχητές, με τον δεύτερο να είναι πρωταγωνιστής στους 4 πόντους που κατάφερε να εξασφαλίσει η ομάδα του.

Στο τέλος, ο στίβος μάχης εξελίχτηκε σε έναν χαλαρό περίπατο για μία ακόμη φορά για την ομάδα του Τζέιμς Καφετζή να παίρνει το “ματς” με τελικό σκορ 10-4. Μάλιστα αφιέρωσε τη νίκη στην Ασημίνα Ιγγλέζου που αποχώρησε από το ριάλιτι την προηγούμενη εβδομάδα. Στη συνέχεια στο παιχνίδι ερωτήσεων που ακολούθησε οι «μπλε» συνέχισαν τη δουλειά τους. Πήραν τη νίκη με 10-3 και άφησαν τους κόκκινους ξανά νηστικούς τρώγοντας μετά τις πίτες και ένα γλυκό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments