Αθλητισμός

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Το «τριφύλλι» εξετάζει παίκτες από τις ΗΠΑ – Τι γίνεται με τον Φόστερ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Το «τριφύλλι» εξετάζει παίκτες από τις ΗΠΑ – Τι γίνεται με τον Φόστερ
Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τι δυσκολεύει την αποδέσμευση του Αμερικανού γκαρντ που είναι, επί της ουσίας, εκτός των βασικών αγωνιστικών πλάνων του Όντεντ Κάτας.

Δεν άρεσε, όπως είναι φυσικό, στον Παναθηναϊκό η ήττα από τον Προμηθέα στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα δεν αλλάζει τον σχεδιασμό του «τριφυλλιού». Οι «πράσινοι» προετοιμάζονται για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Euroleague, ενώ εξετάζουν περιπτώσεις παικτών από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ουσιαστικά, το «τριφύλλι» ψάχνει για έναν γκαρντ που θα μπορέσει να μπει αμέσως στην ομάδα και να προσφέρει. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Μάρκους Φόστερ δεν υπολογίζεται στα βασικά αγωνιστικά πλάνα του Όντεντ Κάτας. Μόνο που η υπόθεση της αποδέσμευσής του μόνο εύκολη δεν είναι.

Όπως εξηγεί το trifilara.gr, ο Αμερικανός έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, με οψιόν ανανέωσης από την πλευρά της «πράσινης» ΚΑΕ, κάτι που δυσκολεύει την αποδέσμευση του. Ο Φόστερ μέχρι τώρα δεν είναι διατεθειμένος να «σπάσει» τη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, με τους ιθύνοντες της ομάδας να μην έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν αποζημίωση στον 25χρονο γκαρντ. Οι εξελίξεις στην υπόθεση του αναμένεται να προχωρήσουν άμεσα και παρά τις δυσκολίες υπάρχει αισιοδοξία ότι θα υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός αρχικά εξέτασε περιπτώσεις παικτών από την Ευρώπη, αλλά τόσο η χρονική στιγμή, όσο και τα οικονομικά δεδομένα που δεν επιτρέπουν στους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να πληρώσουν buy-out, τους αναγκάζουν να ψάχνουν κάτι καλό στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Στον Παναθηναϊκό κοιτούν περιπτώσεις παικτών από τη G-League, που μπορεί να μην έχουν ευρωπαϊκή εμπειρία, αλλά έχουν την ικανότητα να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν.

Τι παίκτη θέλει ο Κάτας;

Μπορεί ορισμένα από τα ονόματα να είχαν ακουστεί και το καλοκαίρι που πέρασε, αλλά και άλλα που προστέθηκαν στην πορεία μετά από το σκάουτινγκ των ανθρώπων του Παναθηναϊκού. Στόχος του Ισραηλινού τεχνικού είναι ένα πόιντ γκαρντ που θα δώσει λύσεις στη δημιουργία, αλλά θα έχει και επιθετικά χαρακτηριστικά, κάτι που αρέσει στον Κάτας.

Άλλωστε, και ο ίδιος είχε παρόμοι χαρακτηριστικά. Βέβαια, κανείς δεν περιμένει ότι σε αυτή την περίοδο, το «τριφύλλι» θα βρει έναν… Κάτας, αλλά σίγουρα μπορεί να αποκτήσει έναν παίκτη που δεν θα «κρύβεται» και θα δώσει λύσεις σε καίρια σημεία των παιχνιδιών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments