Lifestyle

Μαλέσκου – Νομικού: Οι δύο παρουσιάστριες έλαμψαν στο πλατό του ΣΚΑΪ

Μαλέσκου – Νομικού: Οι δύο παρουσιάστριες έλαμψαν στο πλατό του ΣΚΑΪ
Μαλέσκου - Νομικού: Η μία πιο όμορφη από την άλλη.

Ιωάννα Μαλέσκου και Δούκισσα Νομικού έκλεψαν τις εντυπώσεις το μεσημέρι της Δευτέρας (1/1). Η δεύτερη ήταν καλεσμένη στο “love it” με αφορμή την πρεμιέρα της στον ΣΚΑΪ με την εκπομπή, Super Makeover και εμφανίστηκε πιο λαμπερή και αδύνατη από ποτέ. Μπορεί η άλλοτε Σταρ Ελλάς να επιστρέφει στα τηλεοπτικά πλατό ύστερα από δύο γέννες, ωστόσο παραμένει κούκλα και κορμάρα.

Φυσικά και η Ιωάννα Μαλέσκου δεν πάει πίσω. Εξίσου πανέμορφη θέλησε να μάθει το μυστικό για τη σιλουέτα της Δούκισσας, η οποία δεν δίστασε να το αποκαλύψει.

Αρχικά είπε: «Δεν βάφομαι και δεν χτενίζομαι στην καθημερινότητά μου» και πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι είμαι πιο αδύνατη από πριν. Δεν το προσπάθησα. Ίσως άλλαξε ο μεταβολισμός μετά τις γέννες, το τρέξιμο. Έτσι αδύνατη ήμουν στην Γ’ Γυμνασίου, μέχρι τότε ήμουν τσιλιβήθρας, σαν να άλλαξε πάλι ο μεταβολισμός μου. Ταΐζεις το ένα παιδί, το άλλο παιδί και δεν προλαβαίνεις να ταΐσεις τον εαυτό σου. Αν έμενα ακόμα με τη μαμά μου, πιστεύω ότι θα ερχόταν η μαμά μου και θα με μπούκωνε. Τα κιλά είναι το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί. Το σώμα μετά τη γέννα αλλάζει. Εμένα μου αρέσει».

Όσο για τη νέα της εκπομπή πρόκειται για ένα πρότζεκτ, το οποίο αναλαμβάνει τη μεταμόρφωση ανθρώπων. Η Δούκισσα αποφασίζει ποια ρούχα θα κρατήσει η εκάστοτε κοπέλα που μεταμορφώνεται και ποια θα πάνε στην ανακύκλωση, ενώ στη συνέχεια οι experts (make up artist Παντελής Τουτουνζής, η Σοφία Νομικού υπεύθυνη για τα μαλλιά και η στυλίστρια Έλενα Παπασταύρου) αναλαμβάνουν δράση.

Η Ιωάννα Μαλέσκου λέει «love it» καθημερινά:

Παράλληλα, η Ιωάννα Μαλέσκου και η παρέα της συνεχίζει να αλλάζει τα μεσημέρια μας στον ΣΚΑΪ. O Παναγιώτης Χατζηδάκης, η Μάρτζυ Λαζάρου και ο Μάνος Μαγιάτης με το “love it” έχουν γίνει η καθημερινή μας συνήθεια. Αποκλειστικές ειδήσεις, πρόσωπα που αγαπάμε και χρηστικά θέματα που αλλάζουν την καθημερινότητά μας. Προτάσεις για μόδα και ομορφιά. Συνεντεύξεις αλλά και συμβουλές από special editors. Η πιο αγαπημένη παρέα είναι εκεί, με την Ιωάννα Μαλέσκου, καθημερινά στις 12:00.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments