Lifestyle

Κατερίνα Στικούδη: Όταν εμφανίστηκε με την πιο κοντή μίνι φούστα που έχετε δει ποτέ

Κατερίνα Στικούδη: Όταν εμφανίστηκε με την πιο κοντή μίνι φούστα που έχετε δει ποτέ
Κατερίνα Στικούδη: Με μια super mini φούστα είχε εμφανιστεί στο My Style Rocks.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του reality μόδας του ΣΚΑΙ είχε βγει στο πλατό με μια πολύ σικάτη και ταυτόχρονα sexy εμφάνιση, καθώς η mini φούστα που επέλεξε να φορέσει αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της και κατάφερε να μας κάνει να κολλήσουμε! Άλλωστε, τα πόδια της αποτελούν χρόνια ένα από τα πιο δυνατά της σημεία. Παράλληλα, αυτή η εμφάνισή της είναι από τις πιο κομψές και προσεγμένες εμφανίσεις της στο My style rocks.

Η πανέμορφη Κατερίνα, γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1985 στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Από μικρή ηλικία και για πολλά χρόνια, ασχολήθηκε με την κολύμβηση και μάλιστα υπήρξε αθλήτρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ, με την οποία το 2001 κατέκτησε τη πέμπτη θέση σε πανελλήνιο πρωτάθλημα. Μετά το σχολείο, φοίτησε στο τμήμα ιατρικών εργαστηρίων του ΤΕΙ Λάρισας αλλά δεν αποφοίτησε ποτέ λόγω της ενασχόλησης της με το modeling και την εγκατάσταση της στην Αθήνα.

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στον χώρο του θεάματος, το 2005, παίρνοντας μέρος στα ελληνικά καλλιστεία όπου εξελέγη Μις Ελλάς. Έπειτα, εκπροσώπησε τη χώρα στο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Μις Κόσμος και ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο, κάνοντας κυρίως φωτογραφήσεις για περιοδικά. Τ σεζόν 2005-2006 ήταν συμπαρουσιάστρια των Θέμη Μάλλη και Ελεάννας Τρυφίδου στην πρωινή lifestyle εκπομπή «La Sousourela», κάνοντας έτσι το ντεμπούτο της ως παρουσιάστρια.  Τον Ιανουάριο του 2020, επέστρεψε τηλεοπτικά ως παρουσιάστρια, αναλαμβάνοντας τον τρίτο κύκλο του show μόδας «My Style Rocks» στον ΣΚΑΪ.

Σε συνέντευξή της έχει αποκαλύψει ποια ερώτηση των δημοσιογράφων βρίσκει περισσότερο ενοχλητική. «Με ενοχλεί πολύ όταν με ρωτούν οι δημοσιογράφοι πότε θα κάνω παιδάκι. Από τα είκοσί μου με ρωτούν και θεωρώ ότι είναι κάτι πάρα πολύ προσωπικό για να το δηλώσω», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα απάντησε μεταξύ άλλων το εξής: «Έχω πει ένα τραγούδι πιο παλιά και τώρα που το ακούω, δεν μου αρέσει και δεν μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Όμως θυμάμαι δεν είχαμε κάνει video clip, οπότε είναι σα να σώθηκε η φάση» ενώ όσο για το αν είχε ακατάλληλους συνεργάτες στο παρελθόν, ξεκαθάρισε πως αυτό είναι πιθανό να είχε συμβεί. «Ίσως είχα στο παρελθόν συνεργάτες που μου έδιναν λάθος συμβουλές αλλά πάντα φιλτράρω καλά αυτά που μου λέει ο άλλος, θα με προβληματίσει, θα το σκεφτώ αλλά πάντα οι επιλογές θα είναι δικές μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments