Lifestyle

Mega: Αυτή η εκπομπή ολοκληρώνεται πρόωρα

Mega: Αυτή η εκπομπή ολοκληρώνεται πρόωρα
Mega: Δεν έφερε τα νούμερα που αναμένονταν και ρίχνει τίτλους τέλους.

Πριν την ώρα της φαίνεται πως τελειώνει η εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη. Το “Έλα και θα δεις” ύστερα από δέκα επεισόδια στο Mega ρίχνει αυλαία, καθώς τα νούμερα είναι χαμηλά. Αν και το πρότζεκτ διαφημίστηκε πάρα πολύ δεν έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα από πλευράς τηλεθέασης κάτι που φάνηκε και μέσα στις γιορτές.

Η εκπομπή που φέρει την υπογραφή της Σεμίνας Διγενή καθώς είναι βασισμένη σε δική της ιδέα έχοντας ως πρότυπο τις δικές της εκπομπές τύπου “Κοίτα τι έκανες” θα πει “αντίο” στο τέλος του Φεβρουαρίου. Σημειώνεται ότι κάποια στιγμή είχε παρθεί η απόφαση να προβάλλεται δυο φορές την εβδομάδα, κάτι που ωστόσο δεν έγινε τελικά ποτέ.

Έτσι, μετά από την ολοκλήρωση των δέκα εκπομπών που έχουν πάρει το “πράσινο” φως από τους ιθύνοντες του καναλιού, η εκπομπή -σύμφωνα με τα ρεπορτάζ- θα ολοκληρωθεί. Αυτό πρόκειται να συμβεί στα τέλη του μήνα που διανύουμε, καθώς ήδη έχουν προβληθεί έξι επεισόδια στα οποία έχουν φιλοξενηθεί μεγάλες προσωπικότητες από τον χώρο του τραγουδιού και της υποκριτικής.

«Έλα και θα δεις»: Πώς και οι βραδινές τηλεοπτικές συνήθειες αλλάζουν

“Το «Έλα και θα δεις», το εβδομαδιαίο βραδινό talk show με παρουσιαστή τον Θοδωρή Αθερίδη, θα ομορφύνει τα βράδια μας. Κάθε εβδομάδα «αληθινές», αλλά και απροσδόκητες παρέες, ξεδιπλώνουν ενδιαφέρουσες ιστορίες προσωπικοτήτων, που έχουν αφήσει το δικό τους αποτύπωμα. Όλοι μαζί θα θυμηθούν, θα γελάσουν, θα τραγουδήσουν, θα μοιραστούν συναισθήματα σε μία ξεχωριστή, τηλεοπτική συνάντηση με τη δημιουργική επιμέλεια της Σεμίνας Διγενή. «Έλα και θα δεις»… πώς να περνάς καλά τα βράδια.

Οι παρεΐστικες βραδιές, με οικοδεσπότη τον Θοδωρή Αθερίδη, υπόσχονται συγκίνηση, αποκαλύψεις, γέλιο, προκλήσεις, αιφνιδιασμούς με δημοφιλείς καλεσμένους. Και η μουσική φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει. Η μπάντα της εκπομπής με μαέστρο τον Ντίνο Γεωργούντζο, θα δίνει το ρυθμό σε κάθε εκπομπή, συνοδεύοντας αγαπημένους ερμηνευτές” αναφέρεται χαρακτηριστικά στην περιγραφή του Μεγάλου Καναλιού.

Συντελεστές της εκπομπής είναι οι εξής:

  • Παρουσίαση: Θοδωρής Αθερίδης
  • Executive producer: Σεμίνα Διγενή
  • Συντονισμός: Μελπομένη Μαραγκίδου
  • Επιμέλεια Εκπομπής: Κίρκη Καραλή
  • Σκηνοθεσία: Γιάννης Βλάχος
  • Οργάνωση Παραγωγής: Φάνης Συναδινός
  • Διεύθυνση Παραγωγής: Γιάννης Στρουμπούλης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments