Lifestyle

Survivor 4: Υποψήφια για αποχώρηση η Βαλέρια Χοψονίδου

Survivor 4: Υποψήφια για αποχώρηση η Βαλέρια Χοψονίδου
Survivor 4: Ο Νίκος Μπάρτζης κέρδισε την ατομική ασυλία.

Επιτέλους νίκη για τους κόκκινους. Η ομάδα του Γιώργου Κοψιδά ύστερα από ένα μήνα που έβλεπε τους μπλε να πανηγυρίζουν, να τρώνε και να πηγαίνουν στο συμβούλιο του νησιού χαλαροί κατάφερε να “κόψει πρώτη το νήμα” και για πρώτη φορά να μην βγάλει υποψήφιο για αποχώρηση.

Οι άλλοτε Διάσημοι λοιπόν κατάφεραν να κερδίσουν το αγώνισμα ασυλίας της Δευτέρας (1/2).

Αντιθέτως, οι μπλε κλήθηκαν στην κάλπη και ανέδειξαν την πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση και αυτή ήταν η Βαλέρια Χοψονίδου. Η Βαλέρια έπαθε μια μόλυνση στο αυτί και δεν έπαιξε σε κάποια αγωνίσματα, γεγονός που ώθησε τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν για να επιστρέψει στην Ελλάδα. Εκτός από τη Βαλέρια Χοψονίδου πήραν δύο ψήφους η Άννα – Μαρία Βέλλη, ενώ από μία ψήφο πήραν Chris, Μαριπόζα και Πάνος Καλλίδης. Σημειώνεται ότι ο Νίκος Μπάρτζης ήταν ο παίκτης που εξαιρέθηκε της ψηφοφορίας, αφού κέρδισε την ατομική ασυλία και έφυγε αλώβητος από το συμβούλιο.

Κατά την διάρκεια του συμβουλίου ο Τριαντάφυλλος από την κόκκινη ομάδα πήρε το λόγο για να στηρίξει τη Βαλέρια: «Είναι καινούρια κοπέλα η Βαλέρια και δεν έχει προσαρμοστεί. Είχε φυσικά και πρόβλημα με τα αυτιά της. Οι αντίπαλοι πήγαν στο εύκολο θύμα. Εμείς την Άννα – Μαρία, που ήταν τραυματισμένη, δεν την ψηφίζαμε παμψηφεί. Έπρεπε να τη σεβαστούν την καινούρια και ύστερα να την ψηφίσουν». Η Χοψονίδου από την μεριά της ανέφερε ότι δεν πιστεύει ότι είναι μόνο αγωνιστικοί οι λόγοι για τους οποίους ψηφίστηκε.

Νωρίτερα, ο Γιώργος Λιανός είχε καλωσορίσει στο παιχνίδι  και στην κόκκινη ομάδα μια νέα παίκτρια. Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, είναι γυμνάστρια pilates από το Λουτράκι, και μπήκε στους Διάσημους, για να ενισχύσει την ομάδα. Είναι ιδιαίτερα γυμνασμένη, έχει ζήσει στο Τορόντο και είναι ιδιοκτήτρια κλαμπ στο Λουτράκι.

Επίσης, έγινε γνωστό ότι η Σοφία που τραυματίστηκε στο επεισόδιο της Κυριακής θα μείνει εκτός για τουλάχιστον 10 ημέρες ενώ η Μαριαλένα από τους μπλε αρρώστησε και μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τα όσα είπαν η Άννα – Μαρία Βέλλη και ο Νίκος Μπάρτζης τη νύχτα η Μαριαλένα περνούσε πολύ δύσκολα λόγω της ασθένειάς της. «Ήταν πολύ άσχημο, ευτυχώς για μένα το πρωί ήταν λίγο καλύτερο με λίγη ανακατωσούρα, την Μαριαλένα όμως την έχει καταβάλει περισσότερο» είπε η youtuber.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments