Lifestyle

Survivor spoiler 2/2: Αυτοί κερδίζουν σήμερα την ασυλία

Survivor spoiler 2/2: Αυτοί κερδίζουν σήμερα την ασυλία
Survivor spoiler 2/2: Ποιοι θα πάνε χαλαρά στο συμβούλιο του νησιού και ποιοι θα κληθούν να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους;

Ακόμη ένα συγκλονιστικό επεισόδιο του Survivor αναμένεται να δούμε σήμερα. Μπλε και κόκκινοι θα ριχτούν στο στίβο μάχης με μοναδικό σκοπό να πάρουν τη νίκη και να κρατήσουν όλους τους παίκτες στην ομάδα τους. Χτες, η ομάδα του Γιώργου Κοψιδά ήταν αυτή που -επιτέλους- αναδείχθηκε νικήτρια και για πρώτη φορά δεν χρειάστηκε να δείξει κάποιον για αποχώρηση.

Αντιθέτως οι μπλε βρέθηκαν στο δωμάτιο με την κάλπη και ψήφισαν τη Βαλέρια Χοψονίδου ως πρώτη υποψήφια. Σήμερα όμως τι θα γίνει;

Ο ΣΚΑΙ από χτες έδωσε το trailer του σημερινού επεισοδίου, όπου βλέπουμε τους μπλε να σκοτώνονται και τους Διάσημους να έχουν ένα αρκετά καλύτερο κλίμα και να είναι πιο μαχητικοί στο αγώνισμα. Ένας από τους πιο δύσκολους στίβους μάχης περιμένει τις δύο ομάδες, με την ταχύτητα, την αντοχή και τον στόχο να παίζουν τεράστιο ρόλο.

Ο στόχος δεν κρίνεται ιδιαίτερα δύσκολος, ωστόσο για να φτάσει κανείς μέχρι το τέλος θα πρέπει να ιδρώσει πολύ. Θα έχουμε άραγε το 2-0 ή θα γίνει η ισοφάριση; Οι πληροφορίες λένε πως θα γίνει το 2-0. Οι κόκκινοι πετύχουν τη δεύτερη διαδοχική τους νίκη και οι μπλε θα βρεθούν στη δυσάρεστη θέση να αποχωριστούν κάποιον παίκτη τους.

Τι άλλο είδαμε στο χτεσινό επεισόδιο:

Κατά τ’ άλλα στο χθεσινό επεισόδιο εκτός από την υποψηφιότητα της Βαλέριας, είδαμε τον Νίκο Μπάρτζη να κερδίζει την ατομική ασυλία και να φεύγει αλώβητος από το συμβούλιο και τον Γιώργο Λιανό να καλωσορίζει στο παιχνίδι  και στην κόκκινη ομάδα μια νέα παίκτρια. Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, είναι γυμνάστρια pilates από το Λουτράκι, και μπήκε στους Διάσημους, για να ενισχύσει την ομάδα. Είναι ιδιαίτερα γυμνασμένη, έχει ζήσει στο Τορόντο και είναι ιδιοκτήτρια κλαμπ στο Λουτράκι. 

Επίσης, έγινε γνωστό ότι η Σοφία που τραυματίστηκε στο επεισόδιο της Κυριακής θα μείνει εκτός για τουλάχιστον 10 ημέρες ενώ η Μαριαλένα από τους μπλε αρρώστησε και μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τα όσα είπαν η Άννα – Μαρία Βέλλη και ο Νίκος Μπάρτζης τη νύχτα η Μαριαλένα περνούσε πολύ δύσκολα λόγω της ασθένειάς της. «Ήταν πολύ άσχημο, ευτυχώς για μένα το πρωί ήταν λίγο καλύτερο με λίγη ανακατωσούρα, την Μαριαλένα όμως την έχει καταβάλει περισσότερο» είπε η youtuber. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments