Nέα της αγοράς

Scander App: Η νέα εφαρμογή για ανέπαφες παραγγελίες σε χώρους εστίασης

Scander App: Η νέα εφαρμογή για ανέπαφες παραγγελίες σε χώρους εστίασης
Η διαδικασία είναι απλή: σκανάρεις το QR-Code, κάνεις την παραγγελία σου και σε λίγη ώρα αυτά που θες θα φτάσουν στο τραπέζι σου!

Μία καινούρια εποχή στην εμπειρία του καταναλωτή στους χώρους εστίασης εγκαινιάζει η καινοτόμος εφαρμογή Scander, αφού του επιτρέπει πλέον να παραγγείλει από το κινητό του όταν επισκέπτεται ένα μαγαζί.

Με λίγα μόνο βήματα, είτε κατεβάζοντας την εφαρμογή Scander είτε απευθείας μέσω του ηλεκτρονικού καταλόγου, ο πελάτης μπορεί να παραγγείλει, να καλέσει τον σερβιτόρο ή να πληρώσει, χωρίς να χρειαστεί να έρθει σε επαφή με κάποιο μέλος του προσωπικού.

Η διαδικασία είναι απλή: σκανάρεις το QR-Code, κάνεις την παραγγελία σου και σε λίγη ώρα αυτά που θες θα φτάσουν στο τραπέζι σου!

Οι πάντα ενημερωμένοι κατάλογοι, η παραγγελία χωρίς αναμονές, η δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής και η ανακάλυψη νέων μαγαζιών, είναι λίγοι μόνο λόγοι για να κατεβάσεις το Scander.

Όσο για τις επιχειρήσεις, το Scander αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα προσφέροντας μία ολοκληρωμένη και ασφαλή εμπειρία στους πελάτες και μειώνοντας το οικολογικό αποτύπωμα του κάθε καταστήματος. Με προσαρμοσμένες λύσεις σε κάθε ανάγκη, ενημέρωση διαθεσιμότητας σε πραγματικό χρόνο και πρόσβαση σε σημαντικά στατιστικά, κάθε επιχείρηση εστίασης έχει πλέον πολλούς λόγους να επιλέξει το Scander!

Η ομάδα του Scander αποτελούμενη από τον Μιχάλη Λουκέρη, τον Αθανάσιο Πουλίδη, τον Λευτέρη Τσαγκάρη, τον Χρήστο Πασιόπουλο, την Ιωάννα Γιαννακοπούλου και τη Δανάη Σταθάτου, υποστηρίζεται από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και φιλοξενείται στο Athens Centre for Entrepreneurship & Innovation. Είναι επίσης ανάμεσα στις 32 ομάδες που προκρίθηκαν στον ημιτελικό του διεθνούς φήμης διαγωνισμού του MIT Enterprise Forum Greece.

Μπες στο scander.gr, κατέβασε την εφαρμογή και πάρε την παραγγελία στα χέρια σου!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments