Θέσεις Εργασίας

Υπουργείο Οικονομικών: Ενισχύεται με νέο προσωπικό – Θα υπογραφούν τριετής συμβάσεις

Υπουργείο Οικονομικών: Ενισχύεται με νέο προσωπικό – Θα υπογραφούν τριετής συμβάσεις
Υπουργείο Οικονομικών: Ο διαγωνισμός βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν υποβάλλοντας την αίτηση τους.

Με νέο προσωπικό θα ενισχυθεί άμεσα το Υπουργείο Οικονομικών. Ο διαγωνισμός βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν υποβάλλοντας την αίτηση τους.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021. Θα προσληφθούν 30 άτομα Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), Δημοσιονομικών.  Οι νέο προσληφθέντες θα υπογράψουν σύμβαση μίσθωσης έργου διάρκειας 3 ετών. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν υποψήφιοι 18 έως 65 ετών.

Αναλυτικά όσα πρέπει να γνωρίζετε για την υποβολή αίτησης

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ.4 και να την υποβάλουν, είτε ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών (www.minfin.gr) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Υπουργείο Οικονομικών, Αυτοτελής Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού & Οργάνωσης, Τμήμα Α’ – Προγραμματισμού, Ανάπτυξης & Εκπαίδευσης, κτίριο ATRIUM, Χαριλάου Τρικούπη 6-10, τ.κ.10679, Αθήνα (5ος όροφος), όπου στο φάκελο θα αναγράφεται ως θέμα: «Υποβολή αίτησης και δικαιολογητικών στο πλαίσιο της ανακοίνωσης υπ’ αριθμ.: ΣΜΕ1/ 2021 για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου».

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία υποβολής με ηλεκτρονικό τρόπο και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Έντυπα αίτησης

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων:

  • στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr)
  • στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr)

Απαραίτητα Δικαιολογητικά

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ , των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να υποβάλουν ηλεκτρονικά είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου (ΣΜΕ)», με σήμανση έκδοσης «02.12.2019», δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα «ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ» του Κεφαλαίου ΙΙ του ανωτέρω Παραρτήματος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments