Lifestyle

Survivor spoiler 3 2: Αυτή η παίκτρια θα αποχωρήσει σήμερα από το παιχνίδι

Survivor spoiler 3 2: Αυτή η παίκτρια θα αποχωρήσει σήμερα από το παιχνίδι
Survivor spoiler 3 2: Τι λένε οι πληροφορίες για την μαχήτρια που θα πει "αντίο" στο συμβούλιο του νησιού.

Ακόμη ένα ανατρεπτικό επεισόδιο του Survivor μας περιμένει σήμερα το βράδυ. Για πρώτη φορά θα δούμε αποχώρηση από την μπλε ομάδα, με άπαντες να αναρωτιούνται ποια παίκτρια θα μαζέψει τα πράγματα της και θα γυρίσει Ελλάδα.

Το κλίμα στην ομάδα του Τζέιμς Καφετζή είναι χειρότερο από ποτέ, με την Ελευθερία Ελευθερίου, την Έλενα “Μαριπόζα” Κρεμλίδου και την Βαλέρια Χοψονίδου να είναι υποψήφιες προς αποχώρηση και να αποτελούν και ξένο σώμα για τους Μαχητές. Μάλιστα, οι δύο πρώτες ξέσπασαν στο χθεσινό συμβούλιο και μένει να φανεί κατά πόσο αυτό θα επηρεάσει τις σχέσεις της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο.

Τα spoilers πάντως λένε πως η Έλενα Κρεμλίδου είναι αυτή που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι. Θα επιβεβαιωθούν;

Στο επεισόδιο της Τρίτης (2/2) στο άκουσμα του ονόματός της η Έλενα ξέσπασε σε αναφιλητά και σχολίασε:

«Δεν νιώθω καλά. Ευθύνομαι εν μέρει για τον τρόπο που ψήφισα. Θεώρησα πιο υγιές να ψηφίσω έτσι, αλλά ο τρόπος μου με έφερε σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Αντί να πω δεν με νοιάζει, μ’ έριξε τόσο πολύ. Το σκέφτομαι από χθες και είμαι στενοχωρημένη με τον εαυτό μου. Συγγνώμη απλά νιώθω ότι ευθύνομαι που ο Νίκος έχει τόσο νεύρα μαζί μου. Δεν έκανα κάτι με κακές προθέσεις. Ούτε θέλω να αυτομαστιγώνομαι. Απλά δεν περίμενα να είναι τόσο επιθετικός μαζί μου. Περίμενα να το συζητήσουμε μετά. Συγγνώμη Νίκο και Κρις». Νωρίτερα ο Χρήστος είχε πει στη Μαριπόζα: «Δεν με έδωσαν οι καινούργιοι και με έδωσες εσύ».

Κατά τα άλλα σήμερα κόκκινοι και μπλε θα μονομαχήσουν με στόχο το έπαθλο της επικοινωνίας.

Αν το καταφέρουν οι Μαχητές θα επικοινωνήσουν με την οικογένειά τους, ενώ αν τα καταφέρουν οι Διάσημοι θα διαβάσουν μηνύματα από το τηλεοπτικό κοινό, μέσω Twitter. Ο στίβος μάχης θα είναι και πάλι πολύ δύσκολος με την συνεργασία να παίζει τον πιο καθοριστικό ρόλο για τη νίκη. Γι’ αυτό απόψε ένα μικρό προβάδισμα το έχουν οι Διάσημοι καθώς το κλίμα στην ομάδα τους είναι πολύ καλύτερο και οι συνεργασίες θα βγουν πιο εύκολα.

Από την άλλη αυτό, εκ πρώτης όψεως, θα επηρεάσει τους μπλε. Κανείς όμως δεν γνωρίζει αν θα είναι αρκετό για να τους στερήσει τη νίκη. Υπενθυμίζεται ότι χτες είδαμε τους κόκκινους να επικρατούν πολύ εύκολα με 10-3 των μπλε και να εξασφαλίζουν την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας αλλά και την μπουγάτσα, καταφέρνοντας για πρώτη φορά μετά από 1,5 μήνα να φάνε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments