Ελλάδα

Συνελήφθη πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής και η σύντροφός του

Συνελήφθη πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής και η σύντροφός του
Παρουσιαστής σύλληψη: Εκκρεμούσαν εντάλματα εναντίον τους.

Λόγω εκκρεμών ενταλμάτων, πασίγνωστος τηλεπαρουσιαστής συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στο Περιστέρι μαζί με τη σύντροφό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε τυχαίο έλεγχο ο οποίος διενεργούταν από ειδικούς φρουρούς της ΔΙ.ΑΣ Δυτικής Αττικής, ζητήθηκε από τον οδηγό οχήματος να ακινητοποιήσει το όχημά του.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι σε βάρος των δύο επιβατών, οι οποίοι ήταν ο γνωστός παρουσιαστής και η σύντροφός του, εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης. Είχαν καταδικαστεί ο μεν παρουσιαστής για δυσφήμιση, ενώ η συντροφός του για οικονομικές παραβάσεις.

Αμφότεροι δεν είχαν εκτίσει ή εξοφλήσει οικονομικά τις ποινές που τους είχαν επιδικαστεί και, συνεπώς, εκδόθηκαν τα εντάλματα σύλληψης τα οποία εκτελέστηκαν σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος παρουσιαστής είναι ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό από τηλεπαιχνίδια και άλλα live shows, ενώ πρόσφατα έκανε την επανεμφάνισή του στην ελληνική τηλεόραση μέσα από reality show. Να σημειώσουμε ότι ο ίδιος είχε καταδικαστεί ερήμην για δυσφήμιση, όπως αναφέραμε και παραπάνω.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments