Πως Να

Πώς να κάνω απομακρυσμένη αποσύνδεση από το Gmail

Πώς να κάνω απομακρυσμένη αποσύνδεση από το Gmail
Απομακρυσμένη αποσύνδεση Gmail: Στην περίπτωση που έχετε ξεχάσει τον λογαριασμό σας συνδεδεμένο σε κάποιο υπολογιστή, μπορείτε να τον κλείσετε από μακριά.

Το Gmail είναι η δωρεάν, υποστηριζόμενη από διαφημίσεις υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχεται από την Google. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο ως ασφαλές webmail, καθώς και μέσω των πρωτοκόλλων POP3 ή IMAP4.

Πρόκειται για ένα από τα πιο διαδεδομένα email και συχνά πυκνά μπορεί να προβούμε σε μια σύνδεση από μια συσκευή που δεν είναι δική μας και να παραλείψουμε να αποσυνδεθούμε από τον λογαριασμό μας. Όμως για όλα υπάρχει λύση!

Πώς κάνω λοιπόν, την απομακρυσμένη αποσύνδεση από τον λογαριασμό μου στο Gmail;

Αρχικά, πραγματοποιούμε σύνδεση στον Gmail λογαριασμό από οποιονδήποτε υπολογιστή και από οποιονδήποτε web browser και μεταβαίνουμε τέρμα κάτω, εκεί που αναγράφεται ο όρος «Λεπτομέρειες» όπου πατάμε πάνω στην επιλογή αυτή. Είναι κάτω από την «Πρόσφατη Δραστηριότητα πριν από…».

Μόλις το πατήσουμε, θα εμφανιστεί το παράθυρο «Πληροφορίες Δραστηριότητας» όπου κάνουμε κλικ στην επιλογή «Αποσύνδεση από όλες τις άλλες περιόδους σύνδεσης στον ιστό». Και με αυτόν τον τρόπο αποσυνδεόμαστε από οποιαδήποτε άλλη συσκευή.

Όσο για το Gmail, να αναφέρουμε πως η λειτουργία του άρχισε την 1η Απριλίου του 2004 ως beta έκδοση μόνο μέσω προσκλήσεων και έγινε διαθέσιμο στο ευρύ κοινό στις 7 Φεβρουαρίου 2007, όντας ακόμα σε κατάσταση beta. Η υπηρεσία αναβαθμίστηκε από κατάσταση beta στις 7 Ιουλίου 2009, μαζί με τις υπόλοιπες εφαρμογές της σουίτας Google Apps.

Η αρχική δυνατότητα αποθήκευσης που έδινε το Gmail, 1 GB ανά χρήστη, ανέβασε σημαντικά το πρότυπο του webmail για δωρεάν αποθήκευση από τα 2 με 4 MB που προσέφεραν ανταγωνιστικές υπηρεσίες όπως το Hotmail εκείνο τον καιρό. Πάντως, είναι ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που προτιμάται πολύ και τον Ιούνιο του 2012 είχε 425 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως…!

Ένα μεμονωμένο μήνυμα στο Gmail, μαζί με τα συνημμένα αρχεία του, μπορεί να έχει μέγεθος μέχρι 25 MB, το οποίο είναι μεγαλύτερο από αυτό που προσφέρουν πολλές άλλες υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το Gmail έχει διεπαφή προσανατολισμένη προς την αναζήτηση και εμφάνιση παρόμοια με αυτή ενός διαδικτυακού φόρουμ. Είναι αξιοσημείωτο για την πρωτοποριακή χρήση του Ajax. Τέλος, το Gmail τρέχει σε διάφορους browser.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments