Lifestyle

Survivor spoiler 4/2: Άνω κάτω οι Μπλε – Αποχωρεί και άλλος Μαχητής

Survivor spoiler 4/2: Άνω κάτω οι Μπλε – Αποχωρεί και άλλος Μαχητής
Survivor spoiler 4/2: Στα μαχαίρια βρίσκονται τα μέλη της ομάδας του Τζέιμς Καφετζή.

Ημέρα ξεκούρασης σήμερα για τους φανς του Survivor, αφού Πέμπτη δεν προβάλλεται επεισόδιο. Ωστόσο, το ενδιαφέρον για το ριάλιτι επιβίωσης παραμένει. Τι θα γίνει στη συνέχεια; Η Μπλε ομάδα μέχρι πρότινος, έπαιρνε όλες τις νίκες, έτρωγε και πήγαινε στο συμβούλιο του νησιού χαλαρή, με την Κόκκινη να είναι αυτή που αντιμετωπίζει τα περισσότερα προβλήματα.

Ωστόσο, τα πράγματα πια έχουν αντιστραφεί.

Η Μαχητές έχουν χάσει έδαφος και περνούν δύσκολες ημέρες. Οι σχέσεις μεταξύ των παικτών και ιδιαίτερα μεταξύ των παικτριών έχουν περάσει σε ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο. Το ξέσπασμα της Ελευθερίας Ελευθερίου τις προηγούμενες ημέρες φαίνεται πως είναι απλά η αρχή, αφού αυτά που θα ακολουθήσουν θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ήδη υπάρχουν ψίθυροι ότι θα υπάρξει νέα αποχώρηση από τους Μαχητές, οι οποίοι θα βρεθούν στην δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν κάποιο μέλος της ομάδας. Μάλιστα, οι φήμες λένε πως θα πει “αντίο” η Ελευθερία Ελευθερίου. Θα επιβεβαιωθούν ή όχι;

Αποχώρησε η Βαλέρια Χοψονίδου:

Εν τω μεταξύ στο χθεσινό επεισόδιο (3/2) οι Μπλε επικράτησαν με 10-6 και μετά τις 2 σερί ήττες που τους οδήγησε δυο φορές να ψηφίσουν συμπαίκτες τους προς αποχώρηση, ο Τζέιμς Καφετζής και η ομάδα του επικοινώνησαν ξανά με τους δικούς τους ανθρώπους. Ο Τζειμς είπε μετά τη νίκη πως αυτό που τους έλειπε τις δυο προηγούμενες φορές ήταν ο ενθουσιασμός και το ότι είχαν επαναπαυθεί μετά το σερί των 8 νικών, αφιερώνοντας τη νίκη στον Πάνο Καλλίδη.

Την ώρα της επικοινωνίας σε κάποιους βγήκε η ένταση των ημερών με κλάμα.  Έντονη ήταν η συγκίνηση στα πρόσωπα των Μαριπόζα και Ελευθερίας Ελευθερίου, μόλις ήρθαν σε επικοινωνία με τους δικούς τους.  Επίσης, ο Αλέξης Παππάς, αναφέρθηκε στο κλάμα της Μαριπόζα στο συμβούλιο της Τρίτης, κάνοντας λόγο για κροκοδείλια δάκρυα, σχολιάζοντας τη μετατροπή ανθρώπου σε κροκόδειλο ενώ ο Νίκος Μπαρτζής που ήταν η αιτία που η συμπαίκτριά του έκλαψε, έκανε λόγο για «θεατράκι». Θέση για το θέμα πήρε και η Μαριπόζα, η οποία ζήτησε συγγνώμη για όλα.

Επίσης, στο συμβούλιο δόθηκαν εξηγήσεις για ακόμα μια φορά για το ποιος ψήφισε ποιον και αν υπάρχει στρατηγική και υπο-ομάδες. Υπενθυμίζεται ότι υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν οι Βαλέρια Χοψονίδου, Ελευθερία Ελευθερίου και Έλενα Κρεμλίδου (Μαριπόζα). Τα τρία κορίτσια των Μπλε μόλις ολοκληρώθηκαν οι εξηγήσεις εξέφρασαν τις σκέψεις τους, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει πως ο κόσμος ξεχώρισε τις δυο από τις τρεις. Τελικά, αυτή που επιστρέφει στην  Ελλάδα είναι η  Βαλέρια Χοψονίδου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments