Ελλάδα

Μιχάλης Καλογήρου: Στο Σωτηρία με κορωνοϊό

Μιχάλης Καλογήρου: Στο Σωτηρία με κορωνοϊό
Μιχάλης Καλογήρου: Ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και οι πληροφορίες, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Facebook, αναφέρουν ότι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία» λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού.

«Διαγνώστηκα θετικός στον κορωνοϊό και νοσηλεύομαι λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού. Οι συνεργάτες και οι επαφές των τελευταίων ημερών έχουν ειδοποιηθεί προκειμένου να λάβουν τα αναγκαία μέτρα ελέγχου και προφύλαξης».

Προληπτική καραντίνα για όσους εργάζονται στο γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Αυτό σχολίασε ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης στην ανάρτησή του ενώ ευχαρίστησε θερμά τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου «Σωτηρία», ευχόμενος «σε όλες και όλους, που δίνουμε αυτήν τη μάχη, γρήγορη ανάρρωση».

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, για προληπτικούς λόγους, οι εργαζόμενοι του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, έχουν τεθεί σε καραντίνα.

Πριν από μερικές ημέρες είχε βρεθεί θετικός και ο γιος του Αλέξη Τσίπρα

Να θυμίσουμε πως πριν από μερικές ημέρες, θετικός στον κορωνοϊό είχε βρεθεί και ο γιος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, Ορφέας. Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Αλέξης Τσίπρας είχε κάνει γνωστό ότι ο γιος του, Ορφέας βρέθηκε θετικός στον ιό. svg%3E

«Ο κορωνοϊός επισκέφθηκε σήμερα και το δικό μας σπίτι», είχε γράψει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συμπλήρωσε ότι «ο Ορφέας μας, εμφάνισε ελαφρά συμπτώματα». «Κάναμε το πρωί το τεστ και πριν λίγο μάθαμε τα αποτελέσματα. Εγώ, η Μπέτυ και ο Φοίβος βγήκαμε αρνητικοί, ο Ορφέας όμως βγήκε θετικός. Είναι καλά και όπως η πλειονότητα των παιδιών αναμένεται να το ξεπεράσει εύκολα».

«Σύμφωνα με τις υποδείξεις των γιατρών, παρότι έχω κάνει και τις δυο δόσεις του εμβολίου, δεν έχει περάσει ακόμη αρκετός χρόνος για να έχω πλήρη ανοσία και σε κάθε περίπτωση οφείλω να παραμείνω προληπτικά για ένα διάσημα στο σπίτι, προκειμένου να αποκλειστεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο περαιτέρω μετάδοσης. Είμαι βέβαιος ότι όλα θα πάνε καλά», είχε καταλήξει.

Επιπλέον, τον περασμένο Οκτώβριο και ο έφηβος γιος της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής διεγνώσθη θετικός στον κορωνοϊό. Ο γιος της Φώφη Γεννηματά που είναι μαθητής, ήρθε σε επαφή με κρούσμα στο σχολείο του. Ήταν ασυμπτωματικός και παρέμεινε στο σπίτι σε καραντίνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments