Lifestyle

Δούκισσα Νομικού: Πιο ευτυχισμένη από ποτέ με τα δύο της παιδάκια

Δούκισσα Νομικού: Πιο ευτυχισμένη από ποτέ με τα δύο της παιδάκια

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Δούκισσα Νομικού: Η ίδια ανέφερε σε post της στο Instagram ότι η μέρα της ξεκίνησε με αγκαλιές.

Τα παιδιά της είναι η προτεραιότητά της και η μεγάλη της αδυναμία. Ο λόγος για τη Δούκισσα Νομικού που επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από τρία χρόνια απουσίας, αλλά φροντίζει να τα συνδυάζει όλα και να περνά όσο πιο εποικοδομητικά μπορεί τον χρόνο της με τον Σάββα και την Αναστασία της.

Έτσι και το πρωί της Πέμπτης ξεκίνησε με όμορφες οικογενειακές εικόνες για την παρουσιάστρια. Η ίδια ανέφερε σε post της στο Instagram ότι η μέρα της ξεκίνησε με αγκαλιές. «Καλημέρα με πολλές αγκαλιές», έγραψε χαρακτηριστικά και δημοσίευσε μια φωτογραφία με τα παιδιά της.

Και μπορεί η Δούκισσα, όπως αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξή της στην Ιωάννα Μαλέσκου να δυσκολεύτηκε στην αρχή με δυο μωρά στο σπίτι, τώρα όμως έχει βρει τις ισορροπίες της και απολαμβάνει την κάθε στιγμή. «Ο Σάββας έχει 1,5 χρόνο διαφορά από την Αναστασία. Ήταν ζόρικο, αλλά το ήθελα πολύ. Όταν έχεις δυο παιδιά αλλάζεις μόνο πάνες. Είναι υπέροχο και θαυμάζω τις γυναίκες που τα συνδυάζουν όλα τόσο αρμονικά και τέλεια», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού στην εκπομπή Love It.

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.