Lifestyle

Kim Kardashian: Είναι πλέον ελεύθερη κι ωραία μετά τον χωρισμό

Kim Kardashian: Είναι πλέον ελεύθερη κι ωραία μετά τον χωρισμό
Kim Kardashian: Η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο όπως όλα δείχνουν τράβηξε χωριστούς δρόμους με τον Kanye West.

Όλο και ενισχύονται οι φήμες για τον χωρισμό της Kim Kardashian από τον Kanye West. Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι της διεθνούς showbiz ρίχνει αυλαία στον γάμο του μετά από 6 χρόνια κοινής πορείας και τέσσερα παιδιά.

Τα διεθνή ΜΜΕ έχουν «βουίξει», ενώ όπως αποκαλύπτει η Daily Mail το ζευγάρι ζει χωριστές ζωές εδώ και μερικούς μήνες. Την ίδια στιγμή και η Page Six αναφέρει πως «κρατούν χαμηλό προφίλ, αλλά ο γάμος τους έχει τελειώσει».

Ωστόσο, μια ακόμη κίνηση από τον Kanye West φαίνεται να επιβεβαιώνει τον χωρισμό. Το People αναφέρει πως οι δυο τους δεν έχουν πια καμία επικοινωνία, ενώ η Page Six επικαλούμενη πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρει λίγο πολύ ότι ο γνωστός ράπερ πήρε τα παπούτσια στο χέρι και έφυγε από το σπίτι. Φυσικά, αυτό δεν είναι εφικτό, καθώς ο Kanye μετακόμισε από την οικία που έμεναν όλοι μαζί παίρνοντας, όχι ένα και δυο, αλλά 500 ζευγάρια sneakers μαζί του.

Ωστόσο, το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Kanye West δεν έχει πάρει ακόμη όλα τα υπάρχοντά του από το σπίτι, αλλά η μεταφορά της διάσημης συλλογής του με τα sneakers δείχνει ότι το διαζύγιο είναι μάλλον οριστικό.

Η χρονιά που πέρασε ήταν αναμφίβολα ιδιαίτερα δύσκολη για το ζευγάρι και μία σειρά από εκρήξεις προκάλεσαν κρίση στον γάμο τους. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο West έφερε πολλές φορές στα όριά της την Kim, ειδικά με την υποψηφιότητα του για την προεδρία των ΗΠΑ. Υπενθυμίζεται ότι η Kim είχε εμφανιστεί δακρυσμένη στο αυτοκίνητο με τον σύζυγό της, με τον οποίο είχαν μια συζήτηση για τη σχέση τους.

Λίγο μετά τη συζήτηση αυτή, πήγαν οικογενειακώς στον Άγιο Δομίνικο, αλλά το ταξίδι αναψυχής φαίνεται πως δεν ήταν αρκετό για να σώσει τη σχέση τους. Σύμφωνα με τη Daily Mail, τα Χριστούγεννα για πρώτη φορά ο West δεν δημοσίευσε φωτογραφίες με κάποιο από τα μέλη της οικογένειας Kardashian και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο. Η τελευταία φορά που εμφανίστηκε δημόσια με την οικογένεια ήταν τον Οκτώβριο στα 40α γενέθλια της Kim.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments