Αθλητισμός

Ατρόμητος Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις νίκες θέλουν οι πράσινοι – Οι σκέψεις Μπόλονι

Ατρόμητος Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις νίκες θέλουν οι πράσινοι – Οι σκέψεις Μπόλονι
Ατρόμητος Παναθηναϊκός: Το «τριφύλλι» φαίνεται πως... φλερτάρει με την πρώτη τετράδα.

Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Παναθηναϊκός μετά το 0-0 με τη Λαμία το περασμένο Σάββατο, 30 Ιανουαρίου, και για αυτό αναμένεται να κάνει δυναμική επιστροφή στο σημερινό (6 Φεβρουαρίου) ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Πιο συγκεκριμένα, δύσκολη φαίνεται πως είναι η αποστολή που έχουν οι «πράσινοι» οι οποίοι δοκιμάζοναι στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο και σκοπό τους είναι να επιστρέψουν στις νίκες, μετά την γκέλα με τη Λαμία την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Παναθηναϊκός λοιπόν, δοκιμάζεται στο Περιστέρι, όπου αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο, με τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο του.

Αυτό που περιμένει ο Λάζλο Μπόλονι από τους παίκτες του είναι να βγάλουν αντίδραση μετά την ισοπαλία στη Λεωφόρο και το «τριφύλλι» θέλει τη νίκη για να διατηρήσει το -4 από τον ΠΑΟΚ και τον Άρη που προπορεύονται ή να το μειώσει ανάλογα με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων.

Όσο αφορά στο αγωνιστικό σκέλος και τις σκέψεις Μπόλονι, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του, από δεξιά προς αριστερά ,θα έχει τους Σάντσες, Βέλεθ, Σένκεφελντ και Χατζηθεοδωρίδη. Ο Αλεξανδρόπουλος θα αγωνιστεί ως αμυντικό χαφ, με εσωτερικούς μέσους τον Μαουρίσιο και τον Βιγιαφάνιες.

Στην επίθεση θα είναι ο Αϊτόρ, ο Καμπετσής και ο Ιωαννίδης ενώ την αποστολή συμπληρώνουν οι Ξενόπουλος, Σανκαρέ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Νιάς, Ενγκμπακοτό, Αθανασακόπουλος και Μολό. Πάντως, εκτός έμειναν οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Σαβιέρ και Μπεκ, οι οποίοι ακολούθησαν θεραπεία.

Καθοριστικά τα ματς σε Λαμία και Περιστέρι

Με δύο σημαντικές αναμετρήσεις για την 21η αγωνιστική, συνεχίζεται σήμερα Σάββατο 6 Φεβρουαρίου το πρωτάθλημα της Super League. Η προτελευταία Λαμία και η ουραγός Λάρισα, δίνουν κρίσιμο αγώνα για την παραμονή, καθώς κοντράρονται στο «Αθανάσιος Διάκος» (6 Φεβρουαρίου στις 17:15), ενώ ο Ατρόμητος, στην «μετά Κάναντι» εποχή, αντιμετωπίζει στο Περιστέρι (6 Φεβρουαρίου στις 19:30) τον Παναθηναϊκό που… φλερτάρει με την πρώτη τετράδα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου

  • 17:15 «Αθανάσιος Διάκος», ΠΑΣ Λαμία 1964 – ΑΕΛ (NS1)
  • 19:30 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος – Παναθηναϊκός (NS2)

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου

  • 15:00 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης (NS1)
  • 17:15 Πανθεσσαλικό Στάδιο, ΝΠΣ Βόλος – Αστέρας Τρίπολης (NS3)
  • 17:15 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – ΟΦΗ (NS2)
  • 19:30 Ολυμπιακό Στάδιο, ΑΕΚ – Άρης (NS1)

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου

  • 19:30 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα (NS1)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments