Lifestyle

Survivor spoiler: Στη δημοσιότητα τα ονόματα των παικτών που φημολογείται ότι συνευρέθηκαν στο δάσος

Survivor spoiler: Στη δημοσιότητα τα ονόματα των παικτών που φημολογείται ότι συνευρέθηκαν στο δάσος
Survivor spoiler: Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση πως δύο παίκτες συvευρέθηκαν στο δάσος.

Αίσθηση έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η είδηση πως παίκτες του Survivor επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις μεταξύ τους και τώρα υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν τα ονόματα των δύο… πρωταγωνιστών που φημολογείται πως συvευρέθηκαν στο δάσος.

Σύμφωνα λοιπόν, με το ρεπορτάζ από το nassosblog το οποίο αναφέρεται στο εν λόγω «καυτό» ζήτημα, οι φήμες αυτές αφορούν σε δύο πρόσωπα που γνωρίζονταν και πριν το ριάλιτι επιβίωσης και μάλιστα, είχαν φωτογραφηθεί και μαζί εκτός Survivor. Ο λόγος για την Έλενα Κρεμλίδου, γνωστή ως Mariposa, και τον Τζέιμς Καφετζή.

Όπως αναφέρει πάντα το εν λόγω ρεπορτάζ, μπορεί όσα ειπώθηκαν να αφορούν στους δύο αυτούς παίκτες, αλλά ουδέποτε επιβεβαιώθηκε πως συvευρέθηκαν στο δάσος του Αγίου Δομίνικου, κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ που κάνουν λόγο για σχέση μεταξύ τους. Και για αυτό αναμένεται να ξεκαθαριστεί πολύ σύντομα.

Ποιοι είναι οι δύο παίκτες που φέρεται να συvευρέθηκαν στο δάσος;

Έλενα Mariposa Κρεμλίδου, 24 ετών, Instagrammer

Η Mariposa είναι 24 ετών και γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Ήρθε στην Αθήνα στα 18 της για να σπουδάσει βιοχημικός. Παράλληλα, της δόθηκε η ευκαιρία να ασχοληθεί με τα social media, αυτή τη στιγμή οι followers της είναι πάνω από 300.000! Έχει συμμετάσχει σε διαδικτυακές εκπομπές, έχει κάνει ραδιόφωνο και έχει πάρει μέρος σε τηλεοπτικές παραγωγές.

Επίσης, η ίδια έχει αναφέρει ότι έχει υπάρξει cheerleader στην Εθνική ομάδα cheerleader. Αν και απολαμβάνει την επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους τα πολλές φορές έχει υπάρξει δέκτης πικρόχολων σχολίων. Στο Survivor πήγε για να νικήσει και να ζήσει σε ακραίες συνθήκες που σε άλλη περίπτωση δεν θα βίωνε ποτέ. Δεν είναι η πρώτη φορά που αποφασίζει να πάει σε ένα ξένο μέρος χωρίς να ξέρει τι θα αντιμετωπίσει. Πριν χρόνια ταξίδεψε στις ΗΠΑ μόνη της για να αναζητήσει επαγγελματικές ευκαιρίες σε Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες.

James Καφετζής, 24 ετών, Διοργανωτής Boat Party

O James Καφετζής είναι 24 ετών και μένει στη Ρόδο. Δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με ναυτιλιακά είδη, τουριστικά ιστιοφόρα και διοργανώνει πάρτι σε πλοία. Έχει σπουδάσει φαρμακευτική χημεία στην Αγγλία. Ζει και αναπνέει για τη θάλασσα και μάλιστα πριν δύο χρόνια διέσχισε με ένα ιστιοπλοϊκό τον Ατλαντικό Ωκεανό παρέα με τον πατέρα του και τον αδερφό του, τρώγοντας για 20 ημέρες από ένα παξιμάδι την ημέρα.

Θεωρεί ότι η πείνα είναι παιχνίδι μυαλού και ότι μπορεί αν ανταπεξέλθει. Μεταξύ άλλων, αυτό που του λείπει στο Survivor είναι το κινητό του, μιας και είναι εθισμένος στα social media. Τον ενοχλούν η αδικία, το κουτσομπολιό. Η ασυλία είναι το πιο σημαντικό έπαθλο για εκείνον, γιατί έτσι θα μπορέσει να παραμείνει περισσότερο στο παιχνίδι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments