Lifestyle

Άκης Πετρετζίκης: Αυτή η κοπέλα είναι η σχέση του

Άκης Πετρετζίκης: Αυτή η κοπέλα είναι η σχέση του
Άκης Πετρετζίκης: Την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης έκανε η γνωστή Instagrammer «Soula Glamorous».

Ο ίδιος ο Άκης Πετρετζίκης επιβεβαίωσε στο Instagram ότι θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς, με τα χαρμόσυνα νέα να κάνουν από χθες Σάββατο 6 Φεβρουαρίου τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης έκανε η γνωστή Instagrammer «Soula Glamorous», αλλά και η εφημερίδα Real News. Η influencer που συχνά επιβεβαιώνεται μέσα από τα λεγόμενα της, δημοσίευσε ένα story στο οποίο αναφέρει πως η σύντροφος του αγαπημένου σεφ, διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

«Επίσης να ευχηθούμε ένα πόνο στη σύντροφο Άκη Πετρετζίκη και στον ίδιο», έγραψε η γνωστή περσόνα του Instagram. Ωστόσο, τα νέα της εγκυμοσύνης της συντρόφου του έγιναν γνωστά, επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο σεφ με τον δικό του τρόπο μέσα από το προφίλ του στο Instagram λίγο αργότερα.

Ο Άκης Πετρετζίκης, έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με ένα παιδάκι που κρατάει μια πίτσα γράφοντας: «Loading», δηλαδή ότι «φορτώνει».

Ποια είναι η σύντροφος του Άκη Πετρετζίκη;

Η εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» μάλιστα, αποκάλυψε ότι η αγαπημένη του Άκη Πετρετζίκη είναι νοσηλεύτρια στο επάγγελμα, ονομάζεται Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, και αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο τους γνωρίστηκαν μέσα από τα social media.

Μάλιστα το ζευγάρι, πριν από λίγο καιρό έψαχνε διαμέρισμα στη Γλυφάδα για να στεγάσει τον έρωτά του, αλλά και την οικογένειά του που σε λίγους μήνες θα μεγαλώσει. Και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο σεφ περιμένει αγόρι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments