Lifestyle

Ζωή Δημητράκου: Παντρεύτηκε η όμορφη γυμνάστρια

Ζωή Δημητράκου: Παντρεύτηκε η όμορφη γυμνάστρια
Ζωή Δημητράκου: Ένα νέο κεφάλαιο άνοιξε στη ζωή της.

Η Ζωή Δημητράκου, το αστέρι του μπάσκετ που αποφάσισε να σταματήσει όταν έλαμψε περισσότερο από ποτέ, στα 29 της χρόνια, είναι πολύ ευτυχισμένη καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον αγαπημένο της. Η μελαχρινή καλλονή μπορεί να βρίσκεται πολύ καιρό σε σχέση με τον αγαπημένο της μα έχει επιλέξει να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως σημειώνεται λοιπόν, η πρώην μπασκετμπολίστρια και παρουσιάστρια του «Γυμναστική Από Σπίτι», παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο του Πειραιά τον επιχειρηματία Θανάση Πολυχρονόπουλο. Σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής» ο Γιάννης Μώραλης, δήμαρχος Πειραιά, πάντρεψε το ζευγάρι το πρωί του Σαββάτου.

Αυτός είναι ο αγαπημένος της:

Η Ζωή Δημητράκου, αν και είναι γνωστή στον χώρο του αθλητισμού, συστήθηκε ακόμα περισσότερο στο τηλεοπτικό κοινό μέσω της συμμετοχής της στο Just The 2 Of Us στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή με τον οποίο τα πήγε πάρα πολύ καλά, φτάνοντας πολύ κοντά στη νίκη, αλλά και μέσω της εκπομπής της στο Mega με θέμα τη γυμναστική.

«Μου στέλνουν μηνύματα άνθρωποι που μου λένε ότι δεν έχουν γυμναστεί ποτέ στη ζωή τους ή έχουν να γυμναστούν δέκα χρόνια και τώρα γυμνάζονται. Μια κυρία που είδα στο δρόμο μου είπε ότι έχει χάσει τον άνδρα της εδώ και δύο χρόνια και τώρα βρήκε μια παρέα», είχε πει συγκινημένη η Ζωή Δημητράκου όταν ήταν καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha, με την πρώην μπασκετμπολίστρια του Ολυμπιακού να μιλά για τη νέα πρόκληση της καριέρας της στην τηλεόραση.

Όσο για την εκπομπή την οποία έχει αναλάβει, «εγώ έπαιζα την τελευταία μου χρονιά στον Ολυμπιακό, μου έγινε πρόταση για μια εκπομπή που έχει να κάνει με υγεία και ευεξία. Μπροστά από τις κάμερες είναι τελείως διαφορετικά, αλλά μου άρεσε πάρα πολύ. Και ενώ πίστευα ότι δεν θα έβρισκα κάτι μετά το μπάσκετ να με συναρπάσει, κι όμως το βρήκα, κάτι που δεν περίμενα».

«Έκανα μαζί με τον Αντώνη Κατσαρό το Mega Sports Weekend, αλλά εφόσον δεν υπάρχει τώρα αθλητική δραστηριότητα λόγω του κοροναϊού αποφασίσαμε να κάνουμε το Γυμναστική Από σπίτι έτσι ώστε να βοηθήσουμε τον κόσμο, αλλά και εμάς να ξεπεράσουμε την κρίση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», είχε φανερώσει αρχικά η Ζωή Δημητράκου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments