Διεθνή

Snyder Cut Justice League: Η πρώτη φωτογραφία για την παρουσία του Leto σαν Joker

Snyder Cut Justice League: Η πρώτη φωτογραφία για την παρουσία του Leto σαν Joker
Snyder Cut Justice League: O σκηνοθέτης της ταινίας έδωσε μια μικρή γεύση από τον Joker που θα δούμε στο δικό του cut.

Ο Zack Snyder δημοσίευσε φωτογραφία του Jared Leto ως «Joker» από την επερχόμενη νέα εκδοχή της ταινίας «Justice League». Η επίσημα γνωστή ως «Snyder Cut» εκδοχή της ταινίας «Justice League» του 2017, όπως την είχε φανταστεί ο Zack Snyder, ξεκίνησε ως αίτημα των θαυμαστών της κινηματογραφικής σειράς, υλοποιήθηκε και σύντομα, τον Μάρτιο, θα είναι διαθέσιμη στο HBO Max. Ο Snyder εγκατέλειψε την ταινία «Justice League» μετά από προσωπική τραγωδία, τον θάνατο της κόρης του, ενώ η παραγωγή ήταν σε εξέλιξη και σκηνοθετικά καθήκοντα ανέλαβε ο Joss Whedon.

Ο Zack Snyder δημοσίευσε πριν από λίγες μέρες μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του Τζάρεντ Λέτο και τη συνόδευσε με αναφορά στον David Ayer, σκηνοθέτη του «Suicide Squad», του φιλμ του 2016, στο οποίο ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, εμφανίστηκε πρώτη φορά ως «Joker». «Τι υπέροχο χαρακτήρα δημιούργησες. ..@DavidAyerMovies @JaredLeto» έγραψε ο Zack Snyder. Αν και η φωτογραφία που συγκέντρωσε περισσότερα από 60.000 likes, είναι θολή, οι θαυμαστές έσπευσαν να επισημάνουν τις διαφορές της εμφάνισης του κακού «Joker» στο «Suicide Squad» και στο Snyder Cut του Justice League. Πολλοί σχολίασαν ότι ο Jared Leto στη φωτογραφία θυμίζει τον Joaquin Phoenix στην ταινία «Joker» του 2019.

Τα γυρίσματα με τον Leto και τα λόγια αγάπης για τον Snyder

Για το «Snyder Cut» έχουν γίνει πρόσθετα γυρίσματα με όλους τους βασικούς ηθοποιούς και έχουν προστεθεί σκηνές με τον Jared Leto ως «Joker», ο οποίος δεν συμμετείχε στην αρχική ταινία του 2017. Κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης ο Letoεγκωμίασε τον Snyder για το νέο του πρότζεκτ, που όπως λέγεται θα είναι διάρκειας τεσσάρων ωρών.

«Λοιπόν, ο Zack Snyder, είναι μαχητής, είναι τρελός» είπε. «Τον αγαπώ πραγματικά. Σε κάθε χαρακτήρα που υποδύομαι , δεν ξέρω αν είναι επειδή δουλεύω τόσο έντονα και τείνω να σκάβω πολύ βαθιά και να επενδύω πολύ χρόνο και ενέργεια σε αυτό, όταν σταματάω να παίζω τον ρόλο, μου λείπει λίγο … Έτσι είναι ωραίο να επανεξετάζουμε τα πράγματα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο επιτυχημένος ηθοποιός. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Leto είχε αντιδράσει για την παρουσία ενός άλλου Joker το DC universe.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments