Lifestyle

Ηλίας Μπόγδανος: Η κοπέλα για την οποία έγραψε το poudra

Ηλίας Μπόγδανος: Η κοπέλα για την οποία έγραψε το poudra
Ηλίας Μπόγδανος: Τι τους συνδέει και τι σημαίνει η λέξη.

Ο frontman των Inco, Ηλίας Μπόγδανος, που έχει μπει δυναμικά στο Survivor είναι φουλ ερωτευμένος και δεν το κρύβει. Ο παίκτης των Κόκκινων, διατηρεί σχέση με το μοντέλο Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το GNTM. Στο επεισόδιο της Κυριακής (7/2), ο τραγουδιστής έγραψε πάνω σε ένα ξύλο, τη λέξη “πούδρα” και όλοι αναρωτήθηκαν από προέρχεται.

Ο ίδιος αποκάλυψε:

«Το “πούδρα” που έγραψα στο ξύλο που βρήκα στην παραλία, δεν έχει καμία σχέση με την πούδρα που γνωρίζουμε. Είναι μια λέξη που μου δίνει δύναμη, έχει να κάνει με την κοπέλα μου και κοιμάμαι δίπλα του για να παίρνω δύναμη το βράδυ. Φαντάζομαι λίγο χρόνο μετά, δεν ξέρω έναν χρόνο, να είναι αυτό το ξυλαράκι πίσω στην Αθήνα και να μου θυμίζει όλες αυτές τις νύχτες που δεν ήμουν μαζί της και να σκέφτομαι πόσο χαρούμενος και ευλογημένος είμαι που είμαστε κοντά”.

Η κοπέλα του Ηλία Μπόγαδου, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, είναι μοντέλο και συμμετείχε στο Greece’s Next Top Model 3.

Κέρδισε τις εντυπώσεις για την παρουσία της και την χαμηλών τόνων προσωπικότητα της. Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο, αφού και οι δύο έχουν δημοσιεύσει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στα social media. Εκεί λύθηκε και το μυστήριο της λέξης που έγραψε ο παίκτης του Survivor 4.

Η νεαρή έχει δημιουργήσει ένα δεύτερο προφίλ στο Instagram, στο οποίο ανεβάζει γνωμικά που την εκφράζουν για μια σειρά από ζητήματα. Το όνομα του προφίλ αυτού είναι poudra_quotes. «Το άγγιγμα δίχως άγγιγμα πραγματικά σε αγγίζει» γράφει σε μια από τις αναρτήσεις της η Αλεξάνδρα.  Σε άλλη αναφέρει: «Αν διαλέξεις έναν δρόμο που μοιάζει δύσκολος, είναι σαν να εγγυάσαι πως η ζωή θα είναι πιο εύκολη». «Αν όλοι ήταν διαφορετικοί, τότε κανείς δεν θα ήταν» υπογραμμίζει σε μια τρίτη.

Η 21χρονη έχει καταγωγή από την Ελλάδα και τη Σουηδία. Σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Interaction Design. Στην Ελλάδα επέστρεψε από τη Σουηδία, αποκλειστικά για το GNTM, καθώς ήταν η ευκαιρία, που αναζητούσε για να μπει δυναμικά στο χώρο του modelling και μετά το παιχνίδι αποφάσισε να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments