Lifestyle

Ιωάννα Ζησάκη: Η Playmate που σε βγάζει από τα ρούχα σου [pics]

Ιωάννα Ζησάκη: Η Playmate που σε βγάζει από τα ρούχα σου [pics]
Ιωάννα Ζησάκη: Αυτή είναι η Ελληνίδα καλλονή που έχει αναστατώσει τη Βουλγαρία.

Η Ιωάννα Ζησάκη είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο «καυτές» Playmate που πέρασαν ποτέ από τον συγκεκριμένο θεσμό. Ο εν λόγω διαγωνισμός στη γειτονική χώρα μάλιστα, την έκανε πιο γνωστή με αποτέλεσμα να τη γνωρίζουμε εδώ και μερικά χρόνια από τότε που κέρδισε τον τίτλο της Playmate.

Είτε με ξανθό μαλλί είτε με μελαχρινό το νεαρό κορίτσι ξέρει καλά πώς να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό διατηρώντας έναν σχετικά πετυχημένο λογαριασμό στο Instagram με παραπάνω από 34 χιλιάδες ακολούθους. Και παίζει μεγάλη «μπάλα» στα… γήπεδα της μόδας!

Με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη είναι το κορίτσι που το 2014 συμμετείχε στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Playmate της χρονιάς, όχι όμως στη χώρας μας την Ελλάδα, αλλά στη Βουλγαρία, όπου εκεί σπούδαζε αγγλική φιλολογία. Πάντως, κάθε της νέο σέξι χτύπημα αναστατώνει και αυτό αποδεικνύεται σε κάθε ανάρτηση της στα social media.

Μάλιστα, μετά την ανάδειξή της σε Playmate της χρονιάς ξεκίνησε μια λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, και φυσικά μπήκε και στην καρδιά όλων των απανταχού αρσενικών. Με ένα πολύ καλοσχηματισμένο κορμί, είναι φανερό πως λατρεύει τον αθλητισμό ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μια ιδιαίτερη αγάπη στο ποδόσφαιρο το οποίο παρακολουθεί όποτε οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τις το επιτρέπουν.

Η Ελληνίδα καλλονή πάντως, έχει συνηθίσει τους δεκάδες χιλιάδες followers της σε σέξι στιγμιότυπα επιλέγοντας συχνά πυκνά να ποζάρει χωρίς ρούχα ή με πολύ λιγότερα ενδύματα. Και όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει πετάξει τα ρούχα της με σκοπό να ποζάρει ολόγυμνη μπροστά στον φωτογραφικό φακό για το τέλειο κλικ.

Οι αναρτήσεις της στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram άλλωστε, είναι- κατά πλειοψηφία- αισθησιακές και μπορεί είτε να σχετίζονται με κάποιο επαγγελματικό project που έχει αναλάβει είτε με στιγμές από την καθημερινότητά της τις οποίες θέλει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους που σπεύδουν να μοιράσουν απλόχερα τα likes τους ενώ σχολιάζουν και όσα αναρτά στο γνωστό και τόσο λατρεμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης των celebrities.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments