Lifestyle

Τόκιο Casa de Papel: Οι λήψεις της αποδεικνύουν πως ξέρει πώς να παίζει με τον φακό

Τόκιο Casa de Papel: Οι λήψεις της αποδεικνύουν πως ξέρει πώς να παίζει με τον φακό
Τόκιο Casa de Papel: Μια γυναίκα που πολλοί θα ήθελαν να έχουν.

Η «Τόκιο» είναι ένας γυναίκειος χαρακτήρας από την πετυχημένη σειρά στο Neflix «Casa de Papel» τον οποίο υποδύεται η Ούρσουλα Κορμπερό. Σαγηνευτικό βλέμμα, εκρηκτικός χαρακτήρας, υπέροχο σώμα. Μια δυναμική παρουσία που κανείς απολαμβάνει κάθε φορά που την κοιτά.

Η «Τόκιο» λοιπόν, του «Casa de Papel», η κατά κόσμον Ούρσουλα Κορμπερό, είναι μια από τις πιο σέξι ηθοποιούς του πλανήτη και η ίδια φροντίζει συνεχώς να συντηρεί τον… μύθο της και να αποδεικνύει πως «δικαίως» κέρδισε αυτόν τον τίτλο.

Έχοντας γνωρίσει παγκόσμια επιτυχία με την προβολή της σειράς και λίγο πριν ανοίξει τα φτερά της για το Χόλιγουντ, η Ούρσουλα Κορμπερό βρίσκεται στο καλύτερο σημείο της καριέρας της. Μόλις 30 ετών, με μια ήδη τεράστια επιτυχία στη φαρέτρα της ετοιμάζεται για το επόμενο μεγάλο βήμα στον κινηματογράφο.

Και όντας πολύ δραστήρια στα social media- και ιδιαιτέρως στo Instagram- η Ούρσουλα Κορμπερό φροντίζει να βάζει… φωτιές στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης με τις πάντα εκρηκτικές φωτογραφίες της. Μερικά από τα κλικ που έχουμε ξεχωρίσει, είναι αυτά στα οποία ποζάρει στον σύντροφό της παίζοντας με τον φωτογραφικό φακό.

Σε πολλές από τις αναρτήσεις της επίσης, είναι τόπλες ή αισθησιακά ντυμένη όπως μόνο με το κάτω μέρος του μπικίνι της. Ένα σετ φωτογραφιών της μάλιστα, είχε προκαλέσει… τρέλα και έφερε στην «Τόκιο» 4,2 εκατομμύρια likes, μέσα σε λίγες μόνο ώρες!

Η Ούρσουλα Κορμπερό που όμως, εμείς μάθαμε και λατρέψαμε ως «Τόκιο» από τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά που προβάλλεται στο Netflix, δίνει στους ακολούθους της πολλούς λόγους να την ερωτευτούν και να αρχίσουν να βλέπουν τη σειρά φανατικά. Κανείς δεν ξεχνά τα κοντινά πλάνα του σκηνοθέτη του «Casa de Papel» στο καταπληκτικό κορμί της εστιάζοντας στην πίσω όψη της.

Έχει φυσική ομορφιά και δε χρειάζεται make up για να την αποκαλέσει κανείς όμορφη. Ποζάρει με βλέμμα γεμάτο αυτοπεποίθηση φορώντας ό,τι θέλει η ίδια. Τι πιο ελκυστικό από αυτό; Είναι δυναμική και φαίνεται ότι δεν φοβάται τίποτα. Είναι έξυπνη. Μια γυναίκα δηλαδή που συνδυάζει και ομορφιά και εξυπνάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments