Ελλάδα

Εριέττα Μανούρη: Νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση

Εριέττα Μανούρη: Νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση
Εριέττα Μανούρη: Τι αποκάλυψε η ηθοποιός σε δηλώσεις της.

Τον τελευταίο καιρό τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στις «Άγριες Μέλισσες» ως «Βαλεντίνη». Τώρα η Εριέττα Μανούρη έρχεται να αποκαλύψει ότι υπέστη σεξουαλική παρενόχληση και μάλιστα σε ώρα παράστασης και ενώ ήταν πάνω στη σκηνή.

«Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση κατά τη διάρκεια της παράστασης, πάνω στη σκηνή. Είναι δύσκολο να σου συμβαίνει. Όταν ρωτάνε γιατί δεν αντέδρασες σκέφτομαι τον εαυτό μου που γενικότερα είμαι ένας δυναμικός άνθρωπος και θυμάμαι ότι μέχρι να βρω τη δύναμη για να σταματήσω αυτό το πράγμα μου πήρε και μία εβδομάδα. Εκείνη την παγώνεις , παραλύεις και σκέφτεσαι “θα διαλύσω το θέατρο, θα είμαι υπεύθυνη για όλο το κακό”. Εγώ φυσικά του είπα “τέρμα δεν το ξανακάνεις” κι εκείνος γύρισε και μου είπε ότι ήταν οδηγία ενός σκηνοθέτη», δήλωσε η ηθοποιός στην εκπομπή Pop Up.

Να θυμίσουμε ότι χθες κατατέθηκε η πρώτη μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας για σεξουαλική κακοποίηση. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να εκκινήσει η έρευνα της Δικαιοσύνης για το σοβαρό αυτό ζήτημα, με στόχο την απόδοση ποινικών ευθυνών, εάν αυτές εντοπιστούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μήνυση που κατατέθηκε στην Εισαγγελία είναι σε βάρος σκηνοθέτη από τον χώρο του θεάτρου. Ο μηνυτής καταγγέλλει αποπλανήση και βιασμό σε ηλικία 15 ετών. Ο μηνυτής δεν είναι από το χώρο του θεάτρου.

Μάλιστα, μηνυτής δεν προκύπτει ότι είναι το πρόσωπο που πρόσφατα προέβη σε καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση. Σε κάθε περίπτωση, ο «ασκός του Αιόλου» άνοιξε και η Δικαιοσύνη πλέον αναλαμβάνει τη διερεύνηση συγκεκριμένων καταγγελιών, που με επίσημο τρόπο έφτασαν ενώπιόν της.

Τι δηλώνει ο δικηγόρος του μηνυτή

«Ο εντολέας μου έχει πλήρη συνείδηση της σοβαρότητας των καταγγελιών του. Από την άλλη επειδή είναι βαρύτατα εγκλήματα, που έχει υποστεί, αφορούν όμως την προσωπική του ζωή, επιθυμεί σε κάθε περίπτωση να διατηρήσει αυτή τη στιγμή το πρόσωπό του και το όνομά του έξω από τη δημοσιότητα.

Από την άλλη, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη να επιδείξει τα αντανακλαστικά που προσφάτως έχει επιδείξει και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις και να κινηθεί αυτεπαγγέλτως, οπότε σε αυτή την περίπτωση θα έχει στη διάθεσή της όλα τα στοιχεία για να εκτιμήσει τι προκύπτει και για ποια εγκλήματα μπορεί να ασκηθούν διώξεις», δήλωσε ο συνήγορος του συγκεκριμένου μηνυτή, Γιάννης Βλάχος.

Τόνισε ακόμα ότι δεν πρόκειται περί ανώνυμης καταγγελίας, αλλά αποτελεί επιλογή του εντολέα του να μη δημοσιοποιηθεί το όνομά του λόγω της βαθιάς προσωπικής φύσης των εγκλημάτων που καταγγέλλει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments