Lifestyle

Survivor spoiler 9/2: Αυτοί θα κερδίσουν το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας

Survivor spoiler 9/2: Αυτοί θα κερδίσουν το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας
Survivor spoiler 9/2: Ποια ομάδα θα κυριαρχήσει στο στίβο μάχης;

Θα πέσουν κορμιά στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Μπλε και Κόκκινοι θα μπουν φορτσάτοι στο στίβο μάχης με μοναδικό στόχο να κερδίσουν την ασυλία. Ποιοι θα βγουν νικητές; Χθες, αν και η ομάδα του Τζέιμς Καφετζή ξεκίνησε δυναμικά και πήρε ένα μικρό προβάδισμα οι Διάσημοι βρήκαν τον τρόπο και με ένα σερί 5-0 έκαν το 10-6 και πήραν αυτοί την πρώτη νίκη της εβδομάδας για την ασυλία.

Το ερώτημα λοιπόν είναι τι θα γίνει σήμερα. Θα κάνουν το 2/2 στα Κόκκινοι ή θα πάνε οι ασυλίες στο 1-1;

Στο trailer που έχει δώσει ο ΣΚΑΪ βλέπουμε έναν στίβο μάχης, όχι και τόσο δύσκολο, με τους παίκτες των δύο ομάδων να καλούνται να μετακινήσουν μεγάλα “τούβλα”, με την βοήθεια και ενός συμπαίκτη τους που θα τα τραβάει με τροχαλία. Ένα αγώνισμα που απαιτεί συνεργασία, δύναμη, ταχύτητα και καθαρό μυαλό. Άλλες πληροφορίες θέλουν τους Μπλε να κερδίζουν σήμερα και οι ασυλίες να πηγαίνουν στο 1-1. Άλλες όμως λένε πως οι Κόκκινοι πετυχαίνουν το 2-0. Το τι θα γίνει τελικά θα το δούμε το βράδυ, σε ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο.

Υποψήφια η Ελευθερία Ελευθερίου:

Σημειώνεται ότι η χθεσινή ήττα των Μπλε τους οδήγησε στην κάλπη, η οποί έδειξε για υποψήφια προς αποχώρηση την Ελευθερία Ελευθερίου. Η Κύπρια ψηφίστηκε από 7 συμπαίκτες της, κάτι που ήταν αναμενόμενο μετά τον καβγά της με όλη την μπλε ομάδα, την απομόνωσή της στην παραλία και τα σχόλια της Άννας Μαρίας, του Αλέξη και του Μπάρτζη εναντίον της. Οι περισσότεροι δικαιολόγησαν την ψήφο τους λέγοντας ότι δεν είναι καλή στα αγωνίσματα, ενώ η Youtuber είπε ότι δεν μπορεί να την συγχωρήσει και να την εμπιστευτεί μετά από την αποκάλυψη όλων όσων είχε πει η Ελευθερία στον Αλέξη εναντίον της.

Αλέξης Παππάς: “Καλύτερα να πάτε σπίτια σας”

Παράλληλα, στο συμβούλιο του νησιού οι δύο ομάδες είπε σκληρά λόγια με προσβολές και επιθετικές εκφράσεις. Ο Αλέξης Παππάς «τα έβαλε» με τον Περικλή Κονδυλάτο και κατ’ επέκταση με όλη την κόκκινη ομάδα, η οποία στο συμβούλιο επιτέθηκε στον Δημήτρη, ο οποίος φώναζε έντονα στο αγώνισμα «δεν μπορεί», επηρεάζοντας ψυχολογικά τους Διάσημους. Ο ηθοποιός είπε στους αντίπαλους παίκτες: «Άμα είσαι τόσο μυγιάγγιχτος δεν είσαι στο σωστό παιχνίδι. Εδώ είμαστε το Survivor. Άμα δεν το έχετε καταλάβει αυτό καλύτερα να πάτε σπίτια σας».

Σκληρά λόγια ειπώθηκαν όμως και ανάμεσα σε Τριαντάφυλλο και Άννα Μαρία Βέλλη. Ο τραγουδιστής κατηγόρησε την Youtuber ότι τον αποκάλεσε μ@λ@κα: «Με έβρισε μπροστά σε όλη την Ελλάδα. Ενώ νωρίτερα μου είχε πει θα τα πούμε έξω. Δεν σου κρατάω κακία Άννα Μαρία, μπορεί να το έκανες πάνω στα νεύρα σου. Εμείς οι κόκκινοι δεν έχουμε πει άσχημα λόγια στην αντίπαλη ομάδα. Ακόμα και τώρα που το ξαναλές είναι σαν να μου λες ότι είμαι κατώτερου επιπέδου», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments