Ειδήσεις

Έμιλι Ρατακόφσκι: Ολόγυμνη λίγο πριν γεννήσει

Έμιλι Ρατακόφσκι: Ολόγυμνη λίγο πριν γεννήσει
Έμιλι Ρατακόφσκι: Το μοντέλο έδειξε στους followers της πώς είναι το σώμα της λίγο πριν γίνει μαμά.

Αντίστροφα μετρά η Έμιλι Ρατακόφσκι για τη γέννα του πρώτου της παιδιού. Η 29χρονη ηθοποιός και μοντέλο περιμένει πως και πως να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της και μοιράζεται τις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης της με τους περισσότερους από 27 εκατομμύρια οπαδούς της στο instagram.

Η ίδια μάλιστα αποκαλεί την περίοδο αυτή “γιορτή της γονιμότητας”.

Από τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, όταν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη του πρώτου παιδιού της με τον ηθοποιό και παραγωγό Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ, η ίδια δεν δίστασε να επιδείξει δημοσίως στα social media τη φουσκωμένη κοιλιά της σε πολλές προσωπικές της φωτογραφίες και βίντεο. Άλλοτε με φορέματα και αθλητικά ρούχα και άλλοτε με μαγιό ή μπικίνι, δημοσιοποίησε τα στάδια της εγκυμοσύνης της.

Σε ένα μικρού μήκους φιλμ με τίτλο “Who Will You Be?” που σκηνοθέτησε η φίλη της, ηθοποιός Λένα Ντάνχαμ, πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς Girls, η κάμερα την δείχνει γυμνή στο ιατρείο του γυναικολόγου της, στο σπίτι της, στην μπανιέρα, στον καναπέ πλάι στον σκύλο της, Κολόμπο. Παράλληλα, το μοντέλο πόζαρε και για το εξώφυλλο διεθνούς περιοδικού μόδας κρατώντας τη κοιλιά της. Δίπλα της βρίσκεται όλο αυτό το διάστημα ο σύζυγός της, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2018 στο δημαρχείο της Νέας Υόρκης.

Στην τελευταία της ανάρτηση η Έμιλι ανέβασε μια selfie της, γυμνή μπροστά σε έναν καθρέφτη καλύπτοντας κατάλληλα τα μέρη του σώματός της.

Η φωτογραφία της συγκέντρωσε περισσότερα από 2,2 εκατομμύρια «likes» και δεκάδες χιλιάδες σχόλια μέσα σε λίγες ώρες. Πάντως ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το φύλο του μωρού. Η ίδια και ο σύζυγος της αρνούνται να το δημοσιοποιήσου καθώς ισχυρίζονται ότι δεν θα ξέρουν το φύλο του μέχρι το παιδί τους να γίνει 18 χρονών, όποτε και θα τους ενημερώσει.

Ποια είναι η Ρατακόφσκι:

Γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου 1991 στο Λονδίνο από Αμερικανούς γονείς, μεγάλωσε στο Σαν Ντιέγκο και ξεκίνησε την καριέρα της από φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια κάνοντας ντεμπούτο στην νεανική κωμική σειρά «iCarly». Πρωταγωνίστησε ως μοντέλο σε εξώφυλλα περιοδικών και επιδείξεις μόδας, αναγνωρίστηκε ως η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο 2014 από διάφορα ανδρικά περιοδικά και πέρασε βαθμιαία από τις πασαρέλες στη μεγάλη οθόνη συμμετέχοντας στις ταινίες «Gone Girl». «Entourage», «Cruise» και «In Darknnes». Αυτοχαρακτηρίζεται φεμινίστρια και είναι αλληλέγγυα στα γυναικεία κινήματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments