Ελλάδα

Δημήτρης Μοθωναίος: Mηνύματα στήριξης στον ηθοποιό μετά την καθηλωτική συνέντευξή του

Δημήτρης Μοθωναίος: Mηνύματα στήριξης στον ηθοποιό μετά την καθηλωτική συνέντευξή του
Δημήτρης Μοθωναίος: Λύγισαν και τον πιο σκληρό τα λόγια του ηθοποιού στην συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα το πρωί στη Φαίη Σκορδά.

Μια καθηλωτική συνέντευξη έδωσε σήμερα το πρωί στην Φαίη Σκορδά ο ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος ο οποίος θέλησε να μοιραστεί τις τραυματικές εμπειρίες σεξουαλικής κακοποίησης που έχει βιώσει μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις κι άλλων ανθρώπων γι’ αυτό το θέμα.

Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πως η κακοποιητική αυτή σχέση συνεχίστηκε για αρκετά χρόνια, αφού σαν παιδί δεν είχε μπορέσει να αντιληφθεί το κακό που γινόταν αλλά θεωρούσε πως ο άνθρωπος αυτός τον αγαπά. Ακόμη ο Δημήτρης Μοθωναίος παραδέχτηκε πως όλα αυτά τα γεγονότα διαμόρφωσαν σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξή του και την σεξουαλική του ταυτότητα, ενώ μίλησε για ακόμη μια κακοποιητική σχέση που ήρθε στη ζωή του μέσα από το χώρο της δουλειάς.

«Νομίζω ότι έκανα εγώ λάθος. Κουβαλάω πάνω μου την ενοχή όλων των ανθρώπων και δεν μου αντιστοιχεί» ήταν η φράση με την οποία έκλεισε η συνέντευξη του Δημήτρη Μοθωναίου ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα

Δείτε εδώ όλη τη συγκλονιστική συνέντευξη του Δημήτρη Μοθωναίου

Όπως είναι φυσικό μετά την κατάθεση ψυχής που έδωσε ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης αλλά και αγάπης περίμενε τον γνωστό ηθοποιό και ειδικά από τον καλλιτεχνικό χώρο. Αρκετοί έσπευσαν να τον συγχαρούν για το θάρρος του να βγει και να μιλήσει, αλλά και για να του εκφράσουν τον θαυμασμό τους τονίζοντας πως πλέον δεν πρέπει να φοβάται για τίποτα αλλά ούτε και να νιώθει ενοχές.

Ανάμεσα σε αυτούς που έστειλαν τα μηνύματά τους στον ηθοποιό είναι οι:

Zετα Δούκα, Κατερίνα Τσάβαλου, Λένα Δροσάκη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Λευτέρης Ζαμπετάκης, Τόνια Σωτηροπούλου, Μαίρη Συνατσάκη, Ευγενία Σαμαρά, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Μαριάννα Τουμασάτου καθώς και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία μιλώντας για το θέμα στην εκπομπή της ξέσπασε σε κλάματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments