Ελλάδα

Γιώργος Λιάγκας: Δέχθηκα σεξουαλική επίθεση από Έλληνα βουλευτή

Γιώργος Λιάγκας: Δέχθηκα σεξουαλική επίθεση από Έλληνα βουλευτή
Γιώργος Λιάγκας: Ο γνωστός παρουσιαστής κατήγγειλε ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από μέλος του κοινοβουλίου όταν ήταν νεαρός κοινοβουλευτικός συντάκτης.

Την αποκάλυψη ότι είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση από βουλευτή έκανε ο Γιώργος Λιάγκας. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για αυτή του την εμπειρία στο «Πρωινό» του Ant1.

Αναλυτικότερα, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά είχαν σε ζωντανή σύνδεση τον ηθοποιό Σταύρο Νικολαΐδη για να μιλήσουν για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης και λεκτικής βίας στον χώρο του θεάματος, ο παρουσιαστής για πρώτη φορά αποκάλυψε ότι όταν εργαζόταν ως κοινοβουλευτικός συντάκτης υπέστη σεξουαλική επίθεση από βουλευτή.

«Όταν ήμουν κοινοβουλευτικός συντάκτης, πιτσιρικάς στη Βουλή, υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή. Τον απομάκρυνα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε να λειτουργήσει αντίστοιχα. Εγώ τον απομάκρυνα και ήταν ακραίο αυτό που πήγε να μου κάνει. Τον απομάκρυνα και τελείωσε η ιστορία εκεί», περιέγραψε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας:

Τι κατήγγειλε ο Σταύρος Νικολαΐδης

Τα επόμενα δευτερόλεπτα επικράτησε αμηχανία, ενώ στη συνέχεια η συζήτηση συνεχίστηκε σε σχέση με τη σωρεία καταγγελιών που έχουν υπάρξει τον τελευταίο καιρό. Στην ίδια εκπομπή ο Σταύρος Νικολαΐδης αναφέρθηκε σε μια περίπτωση ψυχολογικής βίας που βίωνε για μεγάλο διάστημα από γνωστό σκηνοθέτη του θεάτρου.

«Έκλαιγα σαν μωρό στην αγκαλιά της γυναίκας μου»

«Η συμπεριφορά ενός σκηνοθέτη με λόγια που προσέβαλαν την προσωπικότητά μου και σαν άνθρωπο και σαν ηθοποιό αλλά και σαν εργαζόμενο. Με λόγια που δεν μπορώ να πω στην τηλεόραση, είναι αρκετά υβριστικά και προσβλητικά, αρκεί να σας πω ότι γύριζα σπίτι και έκλαιγα σαν μωρό στην αγκαλιά της γυναίκας μου.

Αυτό έγινε σε πρόβες αλλά και σε παράσταση έγιναν κάποια περιστατικά», ανέφερε, ενώ απαντώντας στην ερώτηση πολλών «γιατί τώρα;», ο Σταύρος Νικολαΐδης δήλωσε ότι «ενώ ήμουν γνωστός, ήμουν σε μια δύσκολη επαγγελματική και οικονομική κατάσταση, όπου εξαρτιώμουν από αυτή τη δουλειά και δεν ήθελα να τη χάσω. Και να πω και κάτι άλλο; Αν έλεγα εγώ κάτι, πριν γίνει όλο αυτό, θα ήταν ο δικός μου λόγος ενάντια στον δικό του, που ήταν πιο ισχυρός τότε και μετά εγώ δεν θα ξανάβρισκα δουλειά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments