Lifestyle

Δούκισσα Νομικού: Σε αναβρασμό στον ΣΚΑΪ με την εκπομπή της

Δούκισσα Νομικού: Σε αναβρασμό στον ΣΚΑΪ με την εκπομπή της
Δούκισσα Νομικού: Η παρουσιάστρια θα κληθεί μέσα σε λίγες εβδομάδες να αποδείξει αν το κανάλι του Φαλήρου αξίζει να συνεχίσει να την εμπιστεύεται.

Άσχημα είναι τα νέα για τη Δούκισσα Νομικού, αν και η παρουσιάστρια θα έχει την ευκαιρία της να αποδείξει ότι αξίζει να παραμείνει στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ το «Super Make Over». Τι συμβαίνει;

Σύμφωνα με το nassosblog.gr, στο κανάλι του Φαλήρου δεν είναι ευχαριστημένοι με τα νούμερα της εκπομπής της. Ο ΣΚΑΪ είχε σπεύσει να πουλήσει ακριβά το πρόγραμμα, καθώς υπολόγιζε ότι τα τρία χρόνια απουσίας της παρουσιάστριας θα σήμαιναν σίγουρα νούμερα και αυξημένο ενδιαφέρον από τους τηλεθεατές.

Από ό, τι φαίνεται, όμως, οι ιθύνοντες του καναλιού δεν είναι ευχαριστημένοι από τις μετρήσεις αφού το ριάλιτι μεταμορφώσεων δεν έχει καταφέρει να δώσει όσα περίμεναν. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτό που σκέφτονται οι υπέυθυνοι του προγράμματος του ΣΚΑΪ είναι να δώσουν μια διορία στη Δούκισσα Νομικού για να αντιστρέψει την κατάσταση. Σε λίγο καιρό θα έχουμε και την έναρξη του «House of Fame», το οποίο θεωρείται  ένα ρίσκο στη συγκεκριμένη ζώνη που θα προβάλλεται στον ΣΚΑΪ. Οπότε, το κανάλι πρέπει να εξετάσει τι θα μπορέσει να μείνει στο πρόγραμμά του.

Πιο συγκεκριμένα, στο κανάλι του Φαλήρου έχουν αποφασίσει να δώσουν διορία τριών εβδομάδων ή το πολύ ενός μήνα για να ανακάμψει το ριάλιτι μεταμορφώσεων και να «πιάσει» τα νούμερα που υπολόγιζαν στον ΣΚΑΪ όταν αποφάσισαν να εμπιστευτούν τη γνωστή παρουσιάστρια.

Το θέμα είναι ότι εάν τελικά δεν δείξει ανοδική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης θα κοπεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το θέμα δεν είναι μόνο τα νούμερα του παιχνιδιού.

Η παραγωγή του συγκκεριμένου προγράμματος φαίνεται να αντιμετωπίζει και άλλα ζητήματα, τα οποία είναι εξίσουν σοβαρά. Αυτό που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την κατάσταση είναι η εξεύρεση υποψήφιων παικτών που θέλουν να πάρουν μέρος στο παιχνίδι και να αλλάξουν εμφάνιση. Αρκετοί φαίνεται να είναι όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή. Το θέμα είναι, όμως, ότι είναι κατά πολύ λιγότεροι αυτοί που μπορούν να σταθούν on camera.

Η Δούκισσα Νομικού έχει επιτυχημένη πορεία στον χώρο του μόντελινγκ, των επιχειρήσεων, της υποκριτικής και της τηλεόρασης, όπως άλλωστε είχε αναφέρει ο ίδιος ο ΣΚΑΪ στην ανακοίνωση της συνεργασίας τους. Τώρα, όμως, θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον «μπαμπούλα» που λέγεται νούμερα. Πάντα αυτή η μάχη είναι δύσκολη, ο χρόνος θα δείξει αν τα καταφέρει…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments