Lifestyle

Survivor spoiler 11/2: Έκτακτη αποχώρηση από το παιχνίδι

Survivor spoiler 11/2: Έκτακτη αποχώρηση από το παιχνίδι
Survivor spoiler 11/2: Το χθεσινό επεισόδιο είχε έναν πολύ σημαντικό αγώνα με τις δύο ομάδες, Κόκκινη και Μπλε, να προσπαθούν να πάρουν τη νίκη.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες επικρατεί ένταση, πολλή ένταση, στην παραλία της Μπλε Ομάδας με πρωταγωνιστές στην αρχή την Ελευθερία Ελευθερίου και εν συνεχεία τον Κρις Σταμούλη και τον Αλέξη Παππά.

Το χθεσινό επεισόδιο, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, είχε έναν πολύ σημαντικό αγώνα με τις δύο ομάδες, Κόκκινη και Μπλε, να προσπαθούν να πάρουν τη νίκη και τελικά να κερδίζουν οι Μπλε το πολυπόθητο αγώνισμα. Ωστόσο, όλα έχουν ένα τίμημα και καθώς είχαν χάσει τα προηγούμενα δύο αγωνίσματα ασυλίας, είδαν έναν από τους παίκτες τους να αποχωρεί.

Κρις Σταμούλης, Ελευθερία Ελευθερίου και Δημήτρης Μακρόπουλος ήταν οι τρεις υποψήφιοι αν και όλοι «ήξεραν» ότι θα φύγει ο νέος παίκτης και δεν ήταν άλλος από τον Δημήτρη. Ωστόσο, αίσθηση έχει προκαλέσει ένα spoiler από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 το πρωί της Τρίτης 9 Φεβρουαρίου ότι είχε αποχωρήσει η Ελευθερία Ελευθερίου από το ριάλιτι επιβίωσης καθώς φήμες τη θέλουν να είναι στο πατρικό της στην Κύπρο. Και όπως ανέφεραν στην εκπομπή, είναι κάτι που θα ερευνήσουν περαιτέρω.

Ποιος είναι ο 30χρονος Δημήτρης Μακρόπουλος που είναι ιδιωτικός υπάλληλος και αποχώρησε;

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μένει μαζί με τον πατέρα του. Έχει σπουδάσει Γεωπόνος στην Αθήνα και τώρα κάνει μεταπτυχιακό στο Business Administration. Μπήκε στο Survivor γιατί ήθελε να κερδίσει το έπαθλο και την αναγνωρισιμότητα. Το μόνο που θα τον δυσκόλευε στον Άγιο Δομίνικο ήταν πως πρέπει να κοιμηθεί σε ξύλο. Κάνει crossfit, snowboard τον χειμώνα και καταδύσεις το καλοκαίρι. Είναι αυθόρμητος, ανυπόμονος και διαθέτει καυστικό χιούμορ.

Μετά από αυτή την εμπειρία θέλει να δει πώς μπορεί να ανταποκριθεί το μυαλό του σε αντίξοες συνθήκες. Η κοπέλα του, που είναι μαζί μόλις δύο μήνες, τον στήριξε και εκείνος έφυγε δίνοντας μια υπόσχεση: «Μέρα τη μέρα μέχρι τέλους»!

Το Survivor επέστρεψε στον ΣΚΑΙ για μια ακόμα χρονιά και ο νέος κύκλος σαρώνει

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη.

Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments