Lifestyle

Survivor spoiler νέοι παίκτες: Μπαίνει στο παιχνίδι πρώην σύντροφος νυν παίκτριας

Survivor spoiler νέοι παίκτες: Μπαίνει στο παιχνίδι πρώην σύντροφος νυν παίκτριας
Survivor spoiler νέοι παίκτες: Αυτός είναι ο παίκτης που αναχωρεί τις επόμενες ημέρες από την χώρα μας για να πάρει μέρος στο Survivor 2021.

Νέος παίκτης ετοιμάζεται να αναχωρήσει για το Survivor μέσα στο επόμενο διάστημα και σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Πρωινού» δεν θα είναι ο μοναδικός.

Όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας, στο ριάλιτι θα προστεθούν σταδιακά αρκετοί ακόμα παίκτες, με έναν εξ’ αυτών να ετοιμάζεται να κάνει τον Άγιο Δομήνικο άνω κάτω! Αιτία; Είναι πρώην σύντροφος παίκτριας της μπλε ομάδας. Ο λόγος για τον επιχειρηματία Σάκη Κατσούλη, ο οποίος όπως ειπώθηκε στην εκπομπή διατηρούσε δεσμό με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με την οποία χώρισε τέσσερις μήνες πριν. «Ξέρω ότι πριν από τρεις – τέσσερις μήνες ήταν μαζί. Για την ακρίβεια πριν τρεις – τέσσερις μήνες χωρίσανε», σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Υπάρχουν, μάλιστα, και κοινές τους φωτογραφίες στα social media

«Σάκης Κατσούλης. 30 ετών. Επιχειρηματίας από τα Δυτικά Προάστια. Σε πολλούς τομείς έχει ανοιχτεί, αθλητικά είδη, ιδιοκτήτης ινστιτούτου σπα και μασάζ. Έψαχνα χθες αναλυτικά το Instagram του για να δω ποιος είναι αυτός ο παίκτης που φεύγει για τον Άγιο Δομήνικο και είδα δύο κομβικές φωτογραφίες με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η μία είναι από τα γενέθλιά του, τα 29α γενέθλιά του. Η άλλη είναι από την ημέρα της ορκωμοσίας του στον στρατό. Πολύ προσωπικές φωτογραφίες. Δεν ξέρω τι συμβαίνει μεταξύ τους. Σίγουρα έχουν μια στενή σχέση», είπε ο Αλέξης Μίχας. Όπως φαίνεται, τα νέα επεισόδια θα έχουν τεράστιο ενδιαφέρον μιας και η Μαριαλένα είναι πλέον ζευγάρι με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments