Θέσεις Εργασίας

ΑΣΕΠ: Νέες προσλήψεις σε ΟΠΕΚΑ και Σιβιτανίδειο

ΑΣΕΠ: Νέες προσλήψεις σε ΟΠΕΚΑ και Σιβιτανίδειο
ΑΣΕΠ: Νέες προσλήψεις διενεργούν αυτή την περίοδο δύο μεγάλοι φορείς. Ειδικότερα, οι νέες θέσεις εργασίας αφορούν τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) και την Σιβιτανίδειο Σχολή.

Νέες προσλήψεις διενεργούν αυτή την περίοδο δύο μεγάλοι φορείς. Ειδικότερα, οι νέες θέσεις εργασίας αφορούν τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) και την Σιβιτανίδειο Σχολή. Και οι δύο διαγωνισμοί βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν άμεσα την αίτηση τους.

Θα προσληφθούν υπάλληλοι Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) ειδικότητας καθαριστών. Στους διαγωνισμούς μπορούν να συμμετέχουν υποψήφιοι 18 έως 65 ετών. Θα υπογραφούν και για τις δύο προκηρύξεις 18μηνες συμβάσεις εργασίας.

Οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να εργαστούν στο ΟΠΕΚΑ θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση έως την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021, ενώ οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται για τη Σιβιτανίδειο Σχολή μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους έως την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021.

Δείτε αναλυτικά πληροφορίες και για τις δύο προκηρύξεις

ΟΠΕΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠΣΟΧ.8 και να την υποβάλουν, αποκλειστικώς, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (ΟΠΕΚΑ)/ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ -ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, Πατησίων 30, Τ.Κ. 101 70 Αθήνα υπόψιν κ.κ. Γρούσπακαι Νιάρχου / 8οςόροφος, γραφείο 805, (τηλ. επικοινωνίας: 213 1519 240 ή 121) Οι νέοι υπάλληλοι θα εργαστούν στη Κεντρική Υπηρεσία του Οργανισμού (Πατησίων 30).

Σιβιτανίδειος Σχολή

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠΣΟΧ.8 και να την υποβάλουν, αποκλειστικώς, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Σιβιτανίδειος Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων, Θεσσαλονίκης 151 Τ.Κ. 17610, Καλλιθέα, Αττική, Τμήμα Προσωπικού, υπόψη κας Μιχαηλίδου Ηλιανής, τηλ. Επικοινωνίας 2104857704.

Σημειώστε ότι, και για τους δύο διαγωνισμούς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφάγιση του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων:  στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες -Έντυπα –Διαδικασίες -Διαγωνισμών Φορέων -Ορ. Χρόνου ΣΟΧ, στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ’ όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι- Ανεξάρτητες και άλλες αρχές – ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες – Έντυπα –Διαδικασίες -Διαγωνισμών Φορέων -Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments