Video

Ελίφ επεισόδιο 777: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 12 /02 – Η Βιλντάν δεν βλέπει την Ελίφ στο κρεβάτι

Ελίφ επεισόδιο 777: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 12 /02 – Η Βιλντάν δεν βλέπει την Ελίφ στο κρεβάτι
Ελίφ επεισόδιο 777: Η Ελίφ βλέπει τη μητέρα της στον ύπνο της και ξυπνάει τρομαγμένη.

Ο Ταρίκ ενημερώνει τη Χουμεϊρά πως θα αργήσει να επιστρέψει γιατί έχει ένα επαγγελματικό ραντεβού μακριά από την πόλη. Ο Σαφάκ επιστρέφει σπίτι του και η Λεμάν παραπονιέται επειδή άργησε. Ο Σαφάκ όμως δεν δίνει καμία σημασία στη μητέρα του γιατί το μόνο που σκέφτεται είναι η Ζουλιντέ.

Η Ελίφ βλέπει τη μητέρα της στον ύπνο της και ξυπνάει τρομαγμένη. Την ίδια ώρα η Μελέκ είναι στο κρεβάτι της και κλαίει για τη χαμένη της κόρη. Η Ελίφ συναντάει στην κουζίνα τη Σουρεϊγιά και εκείνη καταλαβαίνει πως το κοριτσάκι είναι αναστατωμένο. Η Ελίφ της λέει πως είδε στο όνειρό της τη μητέρα της. Η Σουρεϊγιά την πηγαίνει στο δωμάτιο της και την αγκαλιάζει. Η Ελίφ νιώθει ασφάλεια και κοιμάται ήσυχη.

Η Βιλντάν δεν βλέπει την Ελίφ στο κρεβάτι της και πιστεύει πως η μικρή το έσκασε ξανά και την αναζητά. Η Σουρεϊγιά λέει στη Γιλντίζ πως η Ελίφ έμεινε στο δωμάτιο της. Η Βιλντάν τις ακούει και τα βάζει με τη Σουρεϊγιά. Της ζητάει να κοιτάζει τη δουλειά της και να μείνει μακριά από την Ελίφ. Η Σουρεϊγιά όμως δεν είναι σαν τη Ρεϊχάν και επικρίνει τη συμπεριφορά της Βιλντάν. Θέλει να μάθει γιατί φέρεται με αυτό τον τρόπο στην Ελίφ.

Η Βιλντάν της βάζει τις φωνές και πηγαίνει στο δωμάτιο της Σουρεϊγιά να πάρει την Ελίφ. Η Βιλντάν βάζει τις φωνές και στην Ελίφ και το κοριτσάκι ξεσπάει σε κλάματα. Της λείπει η μητέρα της. Ο Μουσταφά επισκέπτεται τη Ματσιντέ και της λέει πως ο τάφος της Μελέκ είναι άδειος. Σύμφωνα με τον Μουσταφά η Μελέκ μπορεί να είναι ζωντανή. Η Ματσιντέ καταλαβαίνει πως κάποιος παίζει ένα άσχημο παιχνίδι μαζί τους. Ο Ταρίκ τους ακούει αλλά πριν ακούσει περισσότερα, ο Μουσταφά κλείνει την πόρτα…

Δείτε τι έγινε το επεισόδιο:

Ο Ταρίκ όμως, κάνει μια έκπληξη στη Ράνα και της ζητάει να ετοιμαστεί γιατί θα την πάει σε ένα ξενοδοχείο μακριά από την πόλη. Η Ράνα ακυρώνει το ραντεβού της με τη Χουμεϊρά και της λέει πως πρέπει να μείνει στην εταιρία γιατί έχει πολλή δουλειά. Δεν αποκαλύπτει στον Ταρίκ πως είχε σκοπό να συναντήσει τη γυναίκα του. Ο Σαφάκ επισκέπτεται τη Ζουλιντέ για να δει τον άρρωστο Εμιρχάν. Ο Εμιρχάν ανοίγει την πόρτα και του ζητάει να μείνει για λίγο.

Η ιστορία της «Ελίφ»

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments